Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα μέτρα των Φινλανδών

Στα μέτρα των Φινλανδών
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:55

Προκριματικά Μουντιάλ, Φινλανδία-Καζακστάν (16:00): Χαλάστηκαν οι Φινλανδοί με το “Χ” της Βοσνίας κόντρα στους Γάλλους. Όπως κι αν έχει τα πράγματα εξακολουθούν να βρίσκονται στα δικά τους χέρια. Είναι στο -2 από την Ουκρανία και την δεύτερη θέση και μπαίνουν στην τελική ευθεία θέλοντας να το πάνε μέχρι τέλους. Έτσι λοιπόν το ματς με τους Καζάκους έχει χαρακτήρα τελικού αφού στη συνέχεια ακολουθεί ματς με τη Γαλλία αλλά και το ντερμπι με τους Ουκρανούς.

Προκριματικά Μουντιάλ, Φινλανδία-Καζακστάν (16:00): Το Καζακστάν πηγαίνει στο Ελσίνκι με στόχο να κάνει ακόμη μία ζημιά. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα με τους Γάλλους, η ομάδα του Μπαϊσουφίνοφ έχει κάνει δύο ζημιές στους Ουκρανούς (1-1, 2-2). Στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης, κάτι που φυσικά βάσει της δυναμικής της ομάδας δεν μπορούμε να πούμε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο. Βέβαια, έχει καταφέρει όχι απλά να διατηρήσει τις πιθανότητές της αλλά και να εξελιχθεί και σε ρυθμιστή του ομίλου.

Προκριματικά Μουντιάλ, Φινλανδία-Καζακστάν (16:00): Για τους γηπεδούχους είναι καλό πως πηγαίνουν προετοιμασμένοι στο ματς. Το Καζακστάν έχει δείξει πως δεν αστειεύεται και πως παρά τις δεδομένες αδυναμίες του βρίσκει τον τρόπο να τσιμπάει βαθμούς. Η Φινλανδία είναι ανώτερη και πιστεύουμε πως θα το αποδείξει. Η έξτρα προσοχή που περιμένουμε να δείξουν οι παίκτες του Κανέρβα, που το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει πως μπορούν να παίρνουν τα ματς που θέλουν, μας οδηγεί στον άσσο. Βέβαια, από μόνη της αυτή η επιλογή δεν λέει και… τίποτα. Έτσι, θα την στηρίξουμε μαζί με το να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το καλοπληρωμένο 1 & NG στο στρογγυλό 2.00 (Novibet).

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος-Ρωσία (19:00): Τραγωδία για την Κύπρο στη Βαλέτα. Σε ένα ματς όπου ήθελε μόνο το διπλό για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου γνώρισε ντροπιαστική ήττα 3-0. Ναι, η αποβολή του Κωνσταντίνου Σωτηρίου ήταν καθοριστική στο 40’, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να δικαιολογήσει το σκορ. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο ήταν η κατάρρευση της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε στο φινάλε του ημιχρόνου. Τώρα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της σε ένα ματς που αντικειμενικά ο αντίπαλος “καίγεται”.

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος-Ρωσία (19:00): Στο πρώτο ματς με τον Κάρπιν στον πάγκο οι Ρώσοι το πήγαν όπως περιμέναμε. Παίζοντας φουλ συντηρητικά έμειναν στο 0-0 με την Κροατία στη Μόσχα και ουσιαστικά μπαίνουν στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματός τους για να πάρουν απευθείας την πρόκριση. Τα ματς που ακολουθούν είναι must win, βέβαια είναι ζήτημα το γεγονός πως η ομάδα θέλει να πετύχει έναν μεγάλο στόχο την ώρα που ο προπονητής της θέλει να αλλάξει πράγματα στο στυλ παιχνιδιού.

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος-Ρωσία (19:00): Αντικειμενικά πλέον η Κύπρος δεν έχει ελπίδες. Η Ρωσία καίγεται, όμως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από τον Κάρπιν. Είναι σημαντικό πως στη μεταξύ τους αναμέτρηση πιθανότατα ο Κωστένογλου θα επιχειρήσει να αποφύγει την ήττα παίζοντας με το ρολόι. Από την άλλη, η “αρκούδα”, ακόμη κι αν είναι ανώτερη, δύσκολα θα παίξει ανοιχτά. Έτσι περιμένουμε σχετικά κλειστό παιχνίδι στο οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί το 2 & Under 3.5 στο 2.00 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης