Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολη αποστολή για την Ελλάδα

Δύσκολη αποστολή για την Ελλάδα
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:51

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ελλάδα – Σουηδία (21:45): Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Εθνικής στην Πρίστινα. Και το 1-1 απέναντι στο Κόσοβο τη φέρνει επί της ουσίας εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στο Μουντιάλ. Σε ένα ματς, μάλιστα, που δεν πέρασε στις καθυστερήσεις και το στοίχημα στο «διπλό» που είχαμε δώσει.

Αντίθετα με την Εθνική μας ομάδα, η Σουηδία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το απέδειξε με τη νίκη της απέναντι στην Ισπανία, μια νίκη μάλιστα που ήρθε και με ανατροπή. Οι Σουηδοί στοχεύουν ακόμα και στην πρώτη θέση μετά απ’ αυτή τη νίκη.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ελλάδα – Σουηδία (21:45): Θα έρθουν στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρωτιά. Είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από την Ελλάδα, με παίκτες έμπειρους. Που πολλοί απ’ αυτούς αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δεν χωράνε… συναισθηματισμοί όταν μιλάμε για στοίχημα. Η Σουηδία είναι καλύτερη ομάδα και έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Η τιμή στην οποία συναντάμε τη νίκη της είναι εξαιρετική και με πολύ μεγάλη αξία. Πάμε στοίχημα με το «διπλό» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σε απόδοση 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουαλία – Εσθονία (21:45): Στο Κάρντιφ, η Ουαλία φιλοξενεί την Εσθονία για την έκτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 του Κατάρ. Οι ομάδες συμμετέχουν στον πέμπτο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης. Η Ουαλία μετά από τρία ματς έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -1 από τη δεύτερη Τσεχία που έχει και δύο ματς παραπάνω. Η Εσθονία σε τρία παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες και είναι ουραγός (πέμπτη θέση). Πρωτοπόρο το Βέλγιο με 13 βαθμούς συγκομιδή μετά από 5 αγώνες.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουαλία – Εσθονία (21:45): Μέτρια προς καλή εμφάνιση για την Ουαλία στη Λευκορωσία, σ’ ένα ματς που είχε πολλές απουσίες. Εστω και δύσκολα, με buzzerbeater μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπέιλ που σκόραρε και τα τρία γκολ των Δράκων, τα δύο με πέναλτι. Μπροστά στο σκορ στο 5’, υπέστη την ισοφάριση στο 29’ και στην αμέσως επόμενη φάση βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Πέιτζ ενώ επικρατεί ενθουσιασμός διότι θα είναι το πρώτο ματς της ομάδας μπροστά στο κοινό της στην εποχή του κορονοϊού. Εξέτισε ο επιθετικός Χάρι Γουίλσον, επιστρέφουν οι αμυντικοί Αμπαντού, Τάιλερ Ρόμπερτς και ο επιθετικός Μπράντον Κούπερ. Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ράμσι.

Μια από τα ίδια για την Εσθονία, που μετά τη γερή σφαλιάρα από το Βέλγιο εντός έδρας με 5-2 έδωσε φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία. Εκανε γερό ροτέισον, έκανε υποτονική εμφάνιση, έχασε με το οριακό 1-0, αλλά η ήττα αναίμακτη καθώς ήταν φιλικό και αγωνίστηκε με φουλ αλλαγές. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 75’. Θα τσεκαριστεί ο στόπερ ταμ.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουαλία – Εσθονία (21:45): Η Ουαλία πάει με ηθικό, έχει τον κόσμο της πίσω στα γήπεδο και όλοι ανυπομονούν για αυτό. Ο Πέιτζ έχει απουσίες, αλλά δεν θα αφήσει στη μοίρα του το ματς, ενώ ο Μπέιλ με τη φανέλα των Δράκων πάντα βγάζει το καλό του προφίλ. Παραδοσιακά οι Ουαλοί εντός έδρας δεν δέχονται εύκολα φάσεις και γκολ, μόλις τρία γκολ παθητικό στα 13 τελευταία εντός έδρας. Πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό στοίχημα 1 &No Goal που προσφέρεται στο 1.70 (Pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης