Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η νέα Novileague ξεκινά! Κέρδισε έως 3.000.000€* & καθημερινά χρηματικά έπαθλα*

Η νέα Novileague ξεκινά! Κέρδισε έως 3.000.000€* & καθημερινά χρηματικά έπαθλα*
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:28

Ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα, ακόμα περισσότερη δράση! Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Novibet με 6 πρωταθλήματα των 50 αγωνιστικών, με έπαθλο 500.000€* στο καθένα. Όλοι οι παίκτες μπορούν εντελώς δωρεάν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο σε όλα τα πρωταθλήματα, δηλαδή συνολικά και τα 3.000.000€*!

Σέντρα στη νέα Novileague στις 14/9/2021 εντελώς δωρεάν για όλους, δίχως να απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια ή κατάθεση. Η αρχή των προβλέψεων γίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League), ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Novibet μπορούν να προβλέπουν τα σκορ σε αγώνες της Superleague, της Premier League, της La Liga, της Serie A και της Bundesliga. Δες πώς παίζεται η νέα Novileague!

Στη νέα Novileague μπορείς να γίνεις εσύ ο πρωταθλητής

Κάθε ένα από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα του νέου διαγωνισμού έχει από 50 αγωνιστικές και έπαθλο 500.000€*. Στο κάθε πρωτάθλημα οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν σωστά τουλάχιστον 25/50 ακριβή σκορ, προκειμένου να πάρουν το μεγάλο έπαθλο του μισού εκατομμυρίου*!

Οι παίκτες μπορούν ταυτόχρονα να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο από όλα τα πρωταθλήματα, δηλαδή συνολικά 3.000.000€*.

3.000.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της NoviLeague!

Καθημερινά χρηματικά έπαθλα*!

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileagueεκτοξεύεται καθημερινά στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους αγώνες της ημέρας.

Κάθε Σάββατο το καθημερινό έπαθλο διαμορφώνεται στις 25.000€*, με το ποσό να λαμβάνει όποιος κάνει το απόλυτο 5/5 στις προβλέψεις του. Ακόμα κι αν χάσει κάποιος ένα ματς και κάνει 4/5 επιτυχημένες προβλέψεις, λαμβάνει 5.000€*. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τις Κυριακές!

Όσον αφορά τις καθημερινές, όταν θα υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες (Champions League, Europa League, Conference League), το καθημερινό έπαθλο θα είναι 3.000€*. Τις καθημερινές που δεν θα υπάρχει δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ημερήσιο έπαθλο της Novileague θα είναι 1.000€*.

Κάθε Παρασκευή στη νέα Novileagueείναι… SuperFriday! Τις Παρασκευές θα υπάρχει Jackpot για τους αγώνες της εκάστοτε εργάσιμης εβδομάδας.

Εάν τις καθημερινές δεν υπάρχουν νικητές, το ημερήσιο έπαθλο όχι απλά δε χάνεται, αλλά προστίθεται ολόκληρο στο έπαθλο της Παρασκευής. Για παράδειγμα, σε μια εβδομάδα με ευρωπαϊκά ματς και χωρίς νικητές από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, την Παρασκευή οι παίκτες μπορεί να διεκδικούν ακόμα και το ποσό των 10.000€*.

Τέλος, σημειώνεται πως εάν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες (μεγάλο έπαθλο & καθημερινά δώρα) υπάρξουν περισσότεροι από ένας νικητές, τα ποσά θα μοιραστούν ισομερώς στους νικητές.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague εντελώς δωρεάν!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διαβάστε επίσης