Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Θρύλου πληρώνουν

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Θρύλου πληρώνουν
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:18

Η πρώτη σέντρα στην φάση των ομίλων του Europa League είναι γεγονός, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στην μάχη κόντρα στην Αντβέρπ (16/09, 22:00).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν «χτίσει» θετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές πρεμιέρες τους! Πιο συγκεκριμένα, από το 2014 και μετά, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αριθμούν μόνο δύο ήττες σε επτά αναμετρήσεις (3-2-2), βρίσκοντας δίχτυα στις πέντε από αυτές. Στο 1.74 κοστολογείται το ενδεχόμενο να μπουν με το… δεξί και φέτος, κόντρα στην σαφώς υποδεέστερη Αντβέρπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποψιασμένος για τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση, ειδικά μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην Super League (0-0). Το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού θα αναζητήσει ένα ξέσπασμα, που θα τονώσει και την ψυχολογία ενόψει της «ανηφορικής» συνέχειας. Στο 1.81 βρίσκουμε το over 2,5 γκολ, ενώ για τους πιο τολμηρούς το combo bet 1 & Over 2,5 γκολ εκτιμάται στο 2.50.

Σε επίπεδο προσώπων, ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης. Ο Μαροκινός φορ περνάει φάση ντεφορμαρίσματος, κάτι που φαίνεται από τον αριθμό χαμένων τελικών προσπαθειών, που έχει στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αναζητώντας πιθανούς σκόρερ, ο Τικίνιο έδειξε καλά δείγματα γραφής, είναι μέσα στις φάσεις και το να βρει δίχτυα κόντρα στους Βέλγους βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ταμάς Μπόγκναρ. Ο 42χρονος Μαγυάρος θεωρείται «καρτάκιας», κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους μέσους όρους του. Στα δύο φετινά ευρωπαϊκά μας που σφύριξε έδειξε συνολικά 11 κάρτες (10 κίτρινες, 1 κόκκινη), ενώ αν συνυπολογίσουμε και τις εγχώριες διαιτησίες του, ο μέσος όρος του αγγίζει τις έξι κάρτες ανά ματς. To line είναι τοποθετημένο στο 5,5, με το over στο 2.09 και το under στο 1.69.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης