Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ στο λιμάνι

Γκολ στο λιμάνι
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:28

Τo Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Champions League, Πόρτο – Λίβερπουλ (22:00): Κατάφερε να πάρει πολύ δύσκολη νίκη επί της Ζιλ Βιθέντε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, όπου χρειάστηκε ένα γκολ στο 89′ για να κάνει το 1-2. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της και στο 24′ δέχθηκε την ισοφάριση. Ειδικά στο δεύτερο μέρος πίεσε ασφυκτικά για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε με γκολ του Ολιβέιρα πριν το φινάλε. Δεν έχει ήττα έπειτα από οχτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον ρυθμό που θέλει. Είναι σε καλό δρόμο πάντως. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ισοπαλία (0-0) δίχως γκολ στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που πήγε να παίξει αποκλειστικά για την ισοπαλία και κατάφερε να την πάρει. Τώρα έχει ξανά δύσκολο έργο κόντρα στη Λίβερπουλ και αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Champions League, Πόρτο – Λίβερπουλ (22:00): Σε ένα θεότρελο ματς στην έδρα της Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα, έφερε 3-3 και χάλασε λίγο την καλή εικόνα που είχε μέχρι στιγμής. Είχε θέματα από την αρχή στην άμυνα και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 27′. Αντέδρασε άμεσα όμως και ισοφάρισε στο 31′ για το 1-1. Έφτασε στην ανατροπή με γκολ του Σαλάχ στο 54′, αλλά και πάλι η άμυνα της ήταν κατώτερη των περιστάσεων και στο 63′ ήρθε το 2-2. Δεν πτοήθηκε, έβγαλε εκ νέου αντίδραση και πήρε το προβάδισμα ξανά στο 67′. Η άμυνα της όμως στο 82′ πιάστηκε και πάλι κοιμώμενη, με το 3-3 να είναι το τελικό σκορ. Στο τέλος παραλίγο να ηττηθεί κιόλας, αλλά στάθηκε τυχερή. Δεν χάνει σε οχτώ ματς μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε της Μίλαν με 3-2 εντός έδρας, έπειτα από ματσάρα. Προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 9ο λεπτό, αλλά με ένα μπλακ άουτ που έπαθε στο τέλος του ημιχρόνου, δέχθηκε δύο γκολ για την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη και έκανε με τη σειρά της την ανατροπή.

Champions League, Πόρτο – Λίβερπουλ (22:00): Αμφότερες είναι αήττητες μέχρι στιγμής και θα γίνει μεγάλη μάχη στο «Ντραγκάο». Σαφώς και η ομάδα του Κλοπ είναι φαβορί, αλλά έβγαλε θέματα στην άμυνα. Η Πόρτο θα είναι πιο επιθετική στην έδρα της. Δεν αξίζει το διπλό στο 1.70. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2,5 στο 2.00 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Η τιτανομαχία της δεύτερης αγωνιστικής έρχεται στο Παρίσι. Και οι δύο πιο πλούσιες ομάδες της Ευρώπης ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους. Και – ελπίζουμε – να μας προσφέρουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν έχει… σκεφτεί πως θα σταματήσει τους Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ. «Δεν ξέρω πώς μπορώ να τους σταματήσω Με τόσο υψηλή ποιότητα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, ειλικρινά. Είναι τόσο καλοί. Έχουν τέτοια περίσσεια ταλέντου όλοι μαζί, είναι δύσκολο να το ελέγξεις», ήταν τα λόγια του προπονητή της Σίτι.

Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Τον βρήκε, πάντως, τον τρόπο η Μπριζ την πρώτη αγωνιστική. Κρατώντας στο 1-1 την Παρί στην έκπληξη της πρεμιέρας. Την ώρα που η Σίτι έβαζε έξι γκολ στη Λειψία (6-3). Θα δούμε κάτι ανάλογο και στο Παρίσι; Δηλαδή ματς με πολλά γκολ;

Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Είναι πολύ πιθανό, η ποιότητα είναι τεράστια. Και από τις δύο πλευρές. Ομάδες που κοστίζουν δισεκατομμύρια είναι. Θα επιλέξουμε στοίχημα με bet builder για το τεράστιο αυτό παιχνίδι. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ που το συναντάμε στο 1.85 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης