Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μομέντουμ στέλνει... δεξιά

Το μομέντουμ στέλνει... δεξιά
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:30

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Champions League, Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (22:00): Όταν βρίσκεις την Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Μπενφίκα σε αποδόσεις σαν αυτή που τη συναντάμε στο κουπόνι της Τετάρτης, είναι λογικό να σε κεντρίζουν. Στο 2.40 είναι οι Καταλανοί. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, η Μπαρτσελόνα είναι πάντα… Μπαρτσελόνα.

Πόσο μάλλον όταν αυτό το ματς έρχεται μετά την εντός έδρας τριάρα της πρώτης αγωνιστικής με την Μπάγερν Μονάχου. Άρα αν δεν κερδίσουν κι εδώ οι Καταλανοί, θα μπουν σε περιπέτειες. Θα έχουν πρόβλημα.

Champions League, Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (22:00): Εξακολουθεί πάντως να έχει προβληματικό πρόσωπο η ομάδα του Κούμαν. Ναι, πρόκληση η απόδοσή της, αλλά τι εμπιστοσύνη να σου εμπνεύσει με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο; Πόσο να την εμπιστευτείς σε ένα στοίχημα;

Η Μπενφίκα δεν είναι κακή ομάδα. Το αντίθετο, ο Ζεσούς φέτος παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από το περσινό. Και έχει στόχο να τη φτάσει ψηλά. Θα πάμε σε σημείο ημιχρόνου. Μαζεμένη η Μπενφίκα, θα περιμένει τους Καταλανούς, που απέναντι σε κλειστές άμυνες φέτος βγάζουν προβλήματα. Στο 2.18 είναι το «Χ ημίχρονο» στο Pamestoixima και μ’ αυτό θα πάμε στοίχημα.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00): Σε έναν όμιλο με τη Μάλμε και τη Ζενίτ, τα δύο φαβορί συγκρούονται με φόντο την πρωτιά. Ξεκίνησαν με νίκες, η Γιούβε 3-0 στη Σουηδία, η Τσέλσι 1-0 στο Λονδίνο με τους Ρώσους. Ήδη στην κορυφή και αντιμέτωποι σε όμιλο Champions League μετά από εννιά χρόνια.

Η σύμπτωση; Και τότε η Τσέλσι ήταν εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αλλά αποκλείστηκε από εκείνον τον όμιλο. Και έγραψε… αρνητική ιστορία. Έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης που μένει εκτός από τους ομίλους μια χρονιά μετά.

Champions League, Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00): Εδώ πρέπει να γίνει… θαύμα για να χάσει μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Ιδιαίτερα η φετινή Τσέλσι που μοιάζει ακόμα καλύτερη με πέρσι. Ενισχυμένη, με ένα ρόστερ που ξεχειλίζει ποιότητα. Την ίδια ώρα η Γιουβέντους δείχνει να συνέρχεται. Αλλά αποτελεί ερωτηματικό το αν θα παίξει ο Ντιμπάλα που είναι το μεγάλο της όπλο.

Μου αρέσει η απόδοση της Τσέλσι στο στοίχημα. Πάνω από διπλασιασμό απέναντι σε μια Γιουβέντους που ψάχνεται ακόμα. Παρά τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις, η Γιούβε ακόμα δεν πατάει καλά. Θα πάω προς το «διπλό». Πάμε στοίχημα με τη νίκη της Τσέλσι που τη συναντάμε στο 2.18 στο Pamestoixima.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης