Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός σε σύστημα και δύο μονά

Ολυμπιακός σε σύστημα και δύο μονά
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:14

Μεγαλύτερος όγκος μελέτης σήμερα Πέμπτη, με Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ να κλέβουν την παράσταση.

Στάση νούμερο 1 στο ματς του Ολυμπιακού, που έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον. Οι ερυθρόλευκοι όσο γεμίζουν τα πόδια τους με παιχνίδια, πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η νίκη της πρεμιέρας επί της Αντβέρπ τους αποβάλλει το άγχος του «πρέπει» απόψε. Η Φενέρ του Περέιρα κάνει πιο εύκολα το… κομμάτι της, όταν ο αντίπαλος της δίνει την μπάλα, παρά όταν της δίνει χώρο. Ο Μάρτινς έχει αποδείξει πως ξέρει να διαβάζει τέτοια παιχνίδια και να χτυπά την αντίπαλη ομάδα στο αδύναμο σημείο της. Το σετ ίσως να αδικεί τον Ολυμπιακό απόψε, προσφέροντας το διπλό στο 3+.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γιουρόπα Λιγκ

Μένοντας στο Γιουρόπα Λιγκ, κρατάμε το διπλό της Μονακό. Επί Κόβατς τις καλύτερες εμφανίσεις της της έχει κάνει σε εκτός έδρας που ήταν αουτσάιντερ. Ετσι κέρδισε πέρσι την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ θυμάστε τη φανταστική παρουσία και τον άδικο αποκλεισμό στο Ντόνετσκ στα προκριματικά με τη Σαχτάρ. Σήμερα πηγαίνει στην Ισπανία, για να αντιμετωπίσει μια Σοσιεδάδ που μετρά πάρα πολλές απουσίες. Αναγκασμένη να ανοίξει το rotation βάζοντας στο παιχνίδι και ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα.

Επίσης με απουσίες ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα covid στην ομάδα. Μεταξύ των οποίων και ο βασικός σκόρερ, αλλά και ο στόπερ με τον τερματοφύλακα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πέρα από τις ίδιες τις απουσίες επικρατεί και ένας αποπροσανατολισμός με τους ελέγχους και τα μπες-βγες στην αποστολή. Πιο ήρεμη η Λουντογκόρετς, που έχει υπέρ της και τον παράγοντα έδρα, με τον άσο να παίζει σε τιμές μέχρι και οριακού αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Κόνφερενς Λιγκ

Ολλανδοί και Γάλλοι επίσης είναι δύο χώρες που δεν τις χωρίζουν πολλά. Αν εξαιρέσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν μπορούμε να πούμε πως κάποια άλλη ομάδα της χώρας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βαριά φανέλα στην Ευρώπη. Τουλάχιστον τόσο ώστε να πληρώνει κάτω από 2 μονάδες το διπλό της στην Ολλανδία. Αναφέρομαι στη Ρεν, που να προσθέσω πως έχει και παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν να ακολουθεί, που πηγαίνει στο Αρνεμ για το εκτός με τη Φίτεσε. Κοντά στις 4 μονάδες ο άσος, αδικεί κατάφορα τη γηπεδούχο.

Επίσης… μπόλικο μας φαίνεται το 3+ της Μακάμπι Τελ Αβιβ στην Αυστρία. Το ματς δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Λίντσερ, με τη γηπεδούχο να μην έχει πείσει ακόμη με τη φετινή παρουσία της. Μάζεψε κάπως το πολύ άσχημο ξεκίνημα, αλλά όχι σε βαθμό που να μπορεί να λογιστεί ως καθαρό φαβορί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε τιμές κοντά στο 2.80 μπορεί να κοιτάξει κάποιος και στο Over 1,5 της φιλοξενούμενης. Η Μακάμπι προσπαθεί να παίξει ένα αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο.

Betmarket Επιλογές:

Μονό

30/9 –19:45 Σοσιεδάδ-Μονακό 2 (4.05) επί 8,7 μονάδες στη Novibet

Σύστημα 2-3 στο Pamestoixima.gr

30/9 –19:45 Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 2(3.40)

30/9 –19:45 Λίντσερ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2 (2.77)

30/9 –22:00 Λουντογκόρετς-Ερυθρός Αστέρας 1 (3.40)Από 3,8 μονάδες στις δυάδες με τη Λουντογκόρετς, 3,1 μονάδες στην άλλη και 1 στην τριάδα

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Διαβάστε επίσης