Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Μπασκόνια με 0% γκανιότα* & LIVE Streaming** στη Stoiximan

Ολυμπιακός-Μπασκόνια με 0% γκανιότα* & LIVE Streaming** στη Stoiximan
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021 - 12:59

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια (21:00), θέλοντας να μπει με το δεξί στην καινούργια εποχή χωρίς τον Σπανούλη. Απέναντί του έχει μία ομάδα η οποία πέρυσι μαγνήτισε το βλέμμα του μέσου θεατή, αλλά ήρθε για την πρεμιέρα με προβλήματα στον Πειραιά (χωρίς του Πίτερς, Μπάλντγουιν και αμφίβολο τον Γκιεντράιτις).

Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν θα πρέπει να ρίξει τους αγωνιστικούς του παλμούς βλέποντας την εικόνα των Βάσκων στο τελευταίο ματς με τη Χουβεντούτ. Η Μπασκόνια είχε παίξει δύο ημέρες πριν ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού με τη Φουενλαμπράδα και πήγε στη Μπανταλόνα «σβηστή» από ενέργεια. Θα έχει απουσίες όμως διαθέτει ποιότητα και θα μπει να παίξει το μπάσκετ της, επιβάλλοντας τα δικά της «θέλω» στο παρκέ. Αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία της.

Ευρωλίγκα με Live Streaming** & MatchCombo σε όλες τις αναμετρήσεις στη Stoiximan!

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να πιέσουν τα αντίπαλα γκαρντ με τον Ουόκαπ (με στόχο να κουραστεί ο Γκρέιντζερ) και να σημαδέψουν το ζωγραφιστό. Οι Ισπανοί έχουν μέγεθος και κορμιά όμως οι αμυντικές του συνεργασίες (περιστροφές, PnR άμυνα) δεν είναι ακόμα εκεί που πρέπει. Μάλιστα έδωσαν πολλά εύκολα καλάθια στο παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα μέσα από τη ρακέτα ενώ στο πιο πρόσφατο ματς, η τριάδα της Χουβεντούτ (Τόμιτς, Ντέρεκ Ουίλις, Μπροντζιάσκι) «έγραψε» 47 πόντους και 20 ριμπάουντ. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να πατήσει τακτικά ο Ολυμπιακός, αξιοποιώντας τον Fall και τον τρόπο με τον οποίον μπορούν να εισάγουν τη μπάλα στη ρακέτα οι περιφερειακοί του.

Η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν κρύβει παγίδες για αυτό χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος και προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ώστε η ελληνική ομάδα να κρατήσει το τιμόνι του ματς στα χέρια της. Ο αρχηγός δεν είναι πια εδώ αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει να κερδίζει και χωρίς αυτόν…

(με πληροφορίες από το blog του Hoopfellas.gr στο Stoiximan Blog)

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. ** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε επίσης