Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άκοπα η Μπιλμπάο

Άκοπα η Μπιλμπάο
Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021 - 15:19

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Championship Αγγλίας και τη La Liga Ισπανίας.

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ (21:45): Δεν της βγήκε το ματς της Στόουκ στην έδρα της Πρέστον. Αν και προηγήθηκε νωρίς (6’) με τον Πάουελ, η Στόουκ ισοφαρίστηκε στο 38’ και κόλλησε στο 1-1. Δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα καθώς η αντίπαλος είναι αήττητη για μεγάλο διάστημα, ωστόσο, χάθηκε ευκαιρία για να πιάσει την πρώτη τριάδα. Οι πότερς επιστρέφουν στην έδρα τους για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Εκεί, έχουν με εξαίρεση το 1-1 με τη Μπάρνσλεϊ έχουν 4 νίκες. Η δύναμη που παίρνουν από τον κόσμο γεμίζουν με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ο’Νιλ που με το κλασικό βρετανικό τους στυλ σκουπίζουν κάθε αντίπαλο. Η συνταγή δεν θα αλλάξει στο προσεχές.

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ (21:45): Πάρτι στην Ουαλία για την ομάδα του Ισμαέλ. Η Γουέστ Μπρομ πέρασε με 4-0 από την έδρα της Κάρντιφ σε ένα από τα ματς που ο Γάλλος έδειξε αυτό ακριβώς που θέλει να αλλάξει στην ομάδα του. Μπάλα κάτω, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και φουλ επίθεση. Πράγματα, τα οποία έχουμε ξαναπεί πως ήταν κόντρα-ρόλος, σε σχέση με την προσέγγιση της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ταυτότητα όταν θες άμεσα αποτελέσματα, ωστόσο, η Γουέστ Μπρομ τα καταφέρνει. Πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της, έμεινε στην κορυφή και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ (21:45): Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες, που βέβαια έχουν ίδιο στόχο. Η Στόουκ συνεχίζει πιστά με κλασικό αγγλικό ποδόσφαιρο την ώρα που η Γουέστ Μπρομ δείχνει να εκσυγχρονίζεται. Ο ενθουσιασμός είναι στοιχείο που διακρίνει και τις δύο ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως χρειαστεί να μπει στο συρτάρι λόγω των συνθηκών και της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Έτσι, η ισοπαλία δείχνει ένα αποτέλεσμα αρκετά πιθανό αλλά ενδεχομένως και βολικό και για τις δύο ομάδες. Επιλέγουμε το Χ στο 3.25 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπιλμπάο – Αλαβές (22:00): Η Μπιλμπάο έχει εθιστεί στις ισοπαλίες στη φετινή La Liga (2-4-1), όμως το γεγονός ότι έχει αποσπάσει βαθμούς κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια, σε αυτό το αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Δεν άντεξε στο «Μεστάγια», δεχόμενη την ισοφάριση (1-1), στις καθ8υστερήσεις του πρόσφατου αγώνα, αφού η πίεση που δέχτηκε στην επανάληψη ήταν ασφυκτική. Τρίτη διαδοχική (0-2-1) στο οποίο δεν βρίσκει τρίποντο, κάτι που είχε καταφέρει στα δύο προηγούμενα. Δεν τα πηγαίνει άσχημα πάντως, σκοράροντας με συνέπεια (5/6 τελευταία ματς) και το γεγονός πως δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της επιτρέπει να παίρνει ανάσες και να αφοσιωθεί στα εγχώρια.

Μπιλμπάο – Αλαβές (22:00): Κι όμως, η Αλαβές τα κατάφερε! Μετρούσε πέντε απώλειες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, με την παρθενική νίκη της (1-0) να έρχεται με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης. Προηγήθηκε νωρίς (4′) και άντεξε, αν και άφησε την αντίπαλο να αλωνίζει στο γήπεδο. Η φιλοξενούμενη πίεσε αρκετά όμως ήταν απελπιστικά άστοχη και έτσι δεν μπόρεσε την ισοφάριση. Δεδομένα τα ανασταλτικά κενά της Αλαβές, με την πρόσφατη (τυχερή) επικράτηση να μην αλλάζει και πολλά σε ότι έχουμε ήδη δει αυτή τη χρονιά. Δύσκολη η αποστολή στη Χώρα των Βάσκων.

Μπιλμπάο – Αλαβές (22:00): Η Μπιλμπάο θα τα δώσει όλα για να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση μετά από καιρό. Η Αλαβές συνηθίζει να… λυγίζει όταν δέχεται πίεση και μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Με τον άσο από ημίχρονο (1/1) να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόδοση 2.42 (Stoiximan), η επιλογή μας μοιάζει εύκολη.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης