Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάζοντας παράδοση 18 ετών

Σπάζοντας παράδοση 18 ετών
Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021 - 13:09

Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, κάτι που ασφαλώς πολλές το ομάδες το βλέπουν ως μια ευκαιρία για να κλείσουν θετικά ένα διάστημα και να προετοιμαστούν καλύτερα για τις 10 επόμενες μέρες.

Bundesliga – Απόδραση από τη φωλιά των λύκων

Πρώτη στάση στο VfL Wolfsburg – Mönchengladbach: Αρνητικό στοιχείο η παράδοση. Η τελευταία νίκη της Γκλάντμπαχ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ ήταν το 2003, πάνε λοιπόν 18 ολόκληρα χρόνια.

Αυτήν την παράδοση θέλει να σπάσει η Γκλάντμπαχ και εμείς θα την εμπιστευτούμε. Το συγκρότημα του Χούετερ έδειξε πολύ πάθος απέναντι στη Ντόρτμουντ, έδειξε ότι θέλει να παίξει μπάλα και αυτό είναι ένα σημάδι το οποίο δεν αμελούμε.

Η Βόλφσμπουργκ έχει τα προβλήματα της, ιδιαίτερα όσον αφορά το θέμα αντοχής. Φαίνεται πως δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη φαντάζουν πολλά, κάτι που βγαίνει σε… νεύρα. Το διπλό στο 3,30 θα το ποντάρουμε, αφού οι συνθήκες βοηθάνε.

Zweite Liga – Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της η Σαντχάουζεν

Δύο σημεία κρστήσαμε από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Fortuna Düsseldorf – Paderborn: Η Πάντερμπορν εκτός έδρας παίζει πολύ καλύτερα από ότι εντός και αυτό είναι γεγονός. Η απλότητα με την οποία βγαίνει μπροστά είναι τρομερή, κάτι που της βγαίνει μακριά από το σπίτι της. Η Φορτούνα είναι ομάδα που δεν έχει γρήγορο τέμπο, της αρέσει το slow παιχνίδι. Την θεωρούμε πάντως καλή ομάδα. Παρόλα αυτά σήμερα θα την κοντράρουμε, ειδικά από την στιγμή που έχουμε αποδόσεις του 3,30 για τη νίκη της Πάντερμπορν.

SV Sandhausen – SV Darmstadt: Μπορούμε κάλλιστα τη Σαντχάουζεν να την παρουσιάσουμε ως φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Συμβαίνει χρόνια τώρα, θεωρούμε πως θα συμβεί και τώρα. Ήδη η νίκη στο Ανόβερο έδωσε το πάτημα για τέτοιες θεωρίες, αφού μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή, τον οποίο δεν ήθελαν οι παίκτες, αφού κουβαλούσε μια απαρχαιωμένη νοοτροπία και έφερε αποτελέσματα. Υποδέχεται τη Ντάρμστατ, μια ομάδα που εκτός έδρας δεν φοβίζει καθόλου.

Betmarket Επιλογές

Trixie (2-3 system) (bet365.gr):

02/10 – 14:30 – Φορτούνα – Πάντερμπορν : 2ft(3,30)

02/10 – 16:30 – Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ : 2ft(3,30)

03/10 – 14:30 – Σαντχάουζεν – Ντάρμστατ : 1ft(3,50)

Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)

Στην τριάδα 3 μονάδες

Σύνολο 30 μονάδες

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Διαβάστε επίσης