Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα*, Live MatchCombo και αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα*, Live MatchCombo και αμέτρητα ειδικά στη Stoiximan!
Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 - 11:09

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' για την 5η αγωνιστική της Super League, σε μια μάχη που όπως πολλάκις έχει αποδειχτεί, λίγη σημασία παίζουν η φόρμα και τα ρόστερ. Εντούτοις οι 'ερυθρόλευκοι' φτάνουν με την ψυχολογία στα ύψη σε αυτό το ντέρμπι.

Όχι μόνο γιατί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και γιατί μεσοβδόμαδα θριάμβευσαν στην Πόλη επικρατώντας με σκορ 3-0 της Φενέρμπατσε για τους ομίλους του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να ανεβάζει ρυθμό, τις μεταγραφές να προσαρμόζονται ολοένα και καλύτερα και τα προβλήματα να λιγοστεύουν.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Με ανεβασμένο ηθικό πηγαίνει στο Φάληρο και ο Παναθηναϊκός. Μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, οι 'πράσινοι' ξέσπασαν στον Βόλο κερδίζοντας με σκορ 5-1 και ανέβηκαν εντός εξάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παραταξει την ομάδα του με τρεις χαφ στο ντέρμπι, σκοπεύοντας να ασκήσει πίεση στους μέσους του αντιπάλου και να μπλοκάρει το παιχνίδι τους. Ποντάροντας και στην κούραση που μπορεί να κουβαλάει ο Ολυμπιακός από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης.

Με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και τα ματς συνεχόμενα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την εντεκάδα του Ολυμπιακού. Με τον Ελ Αραμπί να παίρνει φανέλα βασικού και να ηγείται της γραμμής κρούσης των Πειραιωτών. Εξάλλου ο Μαροκινός φορ έχει εξαιρετική παράδοση στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σκοράροντας απέναντι του συνολικά πέντε φορές μέχρι σήμερα. Η πιθανότητα να το ξανακάνει την Κυριακή ανοίγοντας το σκορ στο Φάληρο, προσφέρεται σε απόδοση 4.45 στη Stoiximan!

Στην ίδια απόδοση συναντάμε και τον σούπερ φορμαρισμένο Τικίνιο, μια ελκυστική επιλογή σε περίπτωση που αυτός θα είναι ο φορ που θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Διαβάστε επίσης