Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τη στήριξη του κόσμου της στο Σουπερκλάσικο!

Με τη στήριξη του κόσμου της στο Σουπερκλάσικο!
Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 - 13:33

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Λατινική Αμερική κι ένα από τα μεγαλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο επισκιάζει τα πάντα στο αποψινό πρόγραμμα, με τη Ρίβερ Πλέιτ να φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας τη στήριξη περισσότερων από 36.000 οπαδών της, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποψινό πρόγραμμα και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής.

Το κερασάκι στην τούρτα

Φέτος, εξαιτίας της πανδημίας, παρακολουθήσαμε τέσσερα «άνοστα» κλάσικο ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ, τρία με γηπεδούχο την Μπόκα κι ένα σε ουδέτερο, με την ιδιαιτερότητα που ξεχωρίζει να είναι ότι όλα τα συγκεκριμένα ματς έληξαν ισόπαλα, με τους «Χεϊνέσες» να επικρατούν στη διαδικασία των πέναλτι στις δύο τελευταίες μονομαχίες τους για το κύπελλο και τα προημιτελικά του Κόπα ντε λα Λίγκα.

Κοινή συνισταμένη όλων των παραπάνω αναμετρήσεων, πέραν της απουσίας του κόσμου από τις εξέδρες, ότι η Μπόκα έπαιξε φοβικά κόντρα στη Ρίβερ, προσπάθησε να οδηγήσει σε αργό τέμπο τα ματς, εξαιρώντας τον προημιτελικό για το Κόπα ντε λα Λίγκα, όπου οι «Μιγιονάριος» παρατάχθηκαν αποδεκατισμένοι λόγω κορωνοϊού.

Η Ρίβερ Πλέιτ ξεπέρασε γρήγορα τον αποκλεισμό από το Λιμπερτάδορες και τις δύο καθαρές ήττες από την Ατλέτικο Μινέιρο και είναι πλήρως επικεντρωμένη στο πρωτάθλημα, όπου τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ταγέρες, με τον τεχνικό Γκαγιάρδο να επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει το μοναδικό τίτλο που λείπει από την πλούσια συλλογή του στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, αυτόν του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε ένα διάστημα αναταραχής, ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, αυτό έφερε την απομάκρυνση του τεχνικού Ρούσο και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με τον υπηρεσιακό Μπατάγλια, όμως είναι εμφανώς αποδυναμωμένη σε επίπεδο ρόστερ συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια.

Η Ρίβερ Πλέιτ υπερέχει εμφανώς ποιοτικά, βρίσκεται σε φόρμα, επιζητεί διακαώς τη νίκη σε ένα ντέρμπι, θα έχει ως κερασάκι στην τούρτα την επιστροφή του κόσμου της στο γήπεδο, με πάνω από 36.000 οπαδούς της να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, εκτιμώ ότι η ομάδα του Γκαγιάρδο έχει σαφές προβάδισμα νίκης κόντρα στην περιορισμένων δυνατοτήτων Μπόκα του Μπατάγλια και διακρίνω αξία στις τιμές του άσου στο 2.40.

Βραδιά των φαβορί στη Βραζιλία

Στη Serie A της Βραζιλίας, όπου η Ατλέτικο Μινέιρο συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της για τον τίτλο, έχουμε μία βραδιά με τέσσερα ξεκάθαρα φαβορί και σε ορισμένα από αυτά μπορούν να γίνουν συνδυασμοί με γκολ.

Ξεκινάμε από την πανίσχυρη Φλαμένγκο, η οποία πέρασε εμφατικά με νίκη με 2-0 από το Γκουαγιακίλ, επικυρώνοντας την παρουσία της στον τελικό του Λιμπερταδόρες κι απόψε θα επιζητήσει την επιστροφή στις νίκες της στο εγχώριο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Ατλέτικο Παραναένσε, που κι αυτή πανηγύρισε μεσοβδόμαδα πρόκριση στον τελικό του Σουνταμερικάνα.

Εκτιμούμε ότι το σύνολο του τεχνικού Γκαούσο θα μπει αποφασιστικά στο αποψινό ματς, περιμένω να δίνει γρήγορο ρυθμό στο ματς και να επιδιώκει μία εμφατική νίκη, η Ατλέτικο Παραναένσε είναι ομάδα που μπορεί να συνδράμει στο σκοράρισμα και θα κρατήσω το συνδυασμό του άσου με Over 2.5 στο 1.95.

Δοκιμάζεται ο χαρακτήρας της πρωτοπόρου

Στη Χιλή, όπου η μάχη για τον τίτλο μαίνεται, απόψε θα δοκιμαστεί ο χαρακτήρας της πρωτοπόρου Κόλο Κόλο, η οποία προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Νιουμπλένσε, με τη χθεσινή νίκη της πρωταθλήτριας Κατόλικα να μεταφέρει πίεση στο σύνολο του τεχνικού Κιντέρος.

Θεωρούμε ατύχημα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Κόλο Κόλο προερχόταν από ένα σερί τριών νικών με αποκορύφωμα την καθαρή επικράτηση επί της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στο κλάσικο, αναμένω άμεση απάντηση, η Παλεστίνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φέτος το διπλό αποτελεί επιλογή στο 1.95.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

03/10 21:30 Παλεστίνο– Κόλο Κόλο 2 (1.93)

Μονό σε απόδοση 1.93 με 25 μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

03/10 22:00 Φλαμένγκο – Ατλέτικο Παραναένσε 1 & Over 2.5 (1.95)

Μονό σε απόδοση 1.95 με 25 μονάδες

Μονό (Stoiximan.gr)

03/10 23:00 Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 1 (2.40)

Μονό σε απόδοση 2.40 με 25 μονάδες

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Διαβάστε επίσης