Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνητρο, φόρμα και… γκολ

Κίνητρο, φόρμα και… γκολ
Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 - 14:31

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων Ισπανία και Σουηδία.

Χιρόνα – Αλμερία (22:00): Το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Οβιέδο μπορεί να χαρακτηριστεί και θετικό. Ωστόσο, η Χιρόνα έχει ήδη χάσει αρκετό έδαφος και χρειάζεται άμεσα ένα σερί που θα την κάνει να ανακτήσει την επαφή της με την κορυφή (-9). Της λείπει η σταθερότητα, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η νέα συνταγή δείχνει να πετυχαίνει. Κόντρα στο DNA της ομάδας του ο Μίτσελ προσπαθεί να οδηγήσει τα ματς σε πιο χαμηλό ρυθμό προκειμένου να προστατέψει και τα… πονεμένα μετόπισθεν. Στην έδρα της πάντως, η πίεση και οι απαιτήσεις παραδοσιακά ανεβαίνουν και η ανάγκη για βαθμούς θα κάνει τον 45χρονο να επιστρέψει σε φουλ επιθετικό σχήμα με στόχο τη νίκη.

Χιρόνα – Αλμερία (22:00): Η Αλμερία θέλει να κάνει το 3/3. Μετά την «4άρα» στην έδρα της Αλκορκόν ακολούθησε το 3-1 απέναντι στην καλή φέτος Τενερίφη. Κάπως έτσι πάτησε και πάλι στην πρώτη τριάδα και αν φύγει με το διπλό θα καταφέρει να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή. Σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο της σεζόν, ο Ρουμπί βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν ρυθμό και να συνδυάζουν το ποδόσφαιρο κυριαρχίας με τα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας συνήθως προτιμάει τις αντεπιθέσεις, καθώς και αυτή έχει ζητήματα στην άμυνα.

Χιρόνα – Αλμερία (22:00): Ντέρμπι. Η Χιρόνα καίγεται για μια μεγάλη νίκη ώστε να κάνει ρελάνς. Η Αλμερία έχει και πάλι φουλ αυτοπεποίθηση και καθαρίζει σβηστά το τελευταίο διάστημα. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού μπορεί να επηρεάσει τις δύο ομάδες, ωστόσο, ένα γκολ νωρίς θα είναι αρκετό για να μας δώσει ωραίο ματς. Με τις δύο ομάδες να ξεχωρίζουν για τη μεσοεπιθετική τους ποιότητα αλλά και τα προβλήματα στα μετόπισθεν το G/G & Over 2,5 αξίζει το ρίσκο στο 2.30 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπράγκε – Έστερ (20:00): Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Superettan στο Domnarvsvallen του Μπορλάνγκε. Με το 3-0 επί της ουραγού Βάσαλουντ, η Μπράγκε μια βαθμολογική ανάσα και είναι ζωντανή στο στοίχημα της σωτηρίας. Με ρεκόρ 6Ν-7Ι-10Η και γκολ 28-33, είναι 13η με 25 βαθμούς. Σε θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, αλλά μόλις στο -1 από την 12η Ακρόπολις και στο +2 από την 15η Φάλκενμπεργκ και την ζώνη του υποβιβασμού. Σκληρή ομάδα η Μπράγκε, βγάζει τσαγανό και φτάνοντας στην τελική ευθεία μοιάζει να βρίσκει το μομέντουμ που θα την οδηγήσει στον στόχο της.

Στα πολύ χάι της η Έστερ. Μετά από τρεις σερί νίκες (Βάρναμο – 1η, Χέλσινμποργκ – 2η και Φάλκενμπεργκ – 15η), πήρε το 1-1 στην έδρα της Εσκιλστούνα και έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς. Ένα εξαιρετικό ντεμαράζ που της χάρισε 11 βαθμούς και την έστειλε στην 8η θέση με 31. Στο -9 από την 3η Σούντσβαλ και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Με ρεκόρ 8Ν-7Ι-8Η και γκολ 20-19, μοιάζει να βρήκε φόρμα την κατάλληλη στιγμή. Μαζί και την ευκαιρία να βγάλει… πούδρα το υπόλοιπο της σεζόν.

Μπράγκε – Έστερ (20:00): Η γηπεδούχος φτάνει στην αναμέτρηση με καλή ψυχολογία. Με τρίποντο μπαίνει πολύ γερά στο κόλπο της απευθείας παραμονής, που είναι μέσα στις δυνατότητες της. Όταν ο ρυθμός του αγώνα δεν ξεφεύγει, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο συχνά χάνει τη συγκέντρωση της αμυντικά. Η Έστερ έχει μομέντουμ. Αυτή τη στιγμή παίζει με κεκτημένη ταχύτητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το ερώτημα είναι αν αυτό το στοιχείο θα την βοηθήσει ή μπορεί να την παρασύρει σε έναν σχετικό εφησυχασμό. Το γεγονός πως πλέον είναι άνετη, την κάνει και πιο επικίνδυνη.

Από τη μια το κίνητρο, από την άλλη η φόρμα, δύσκολα βγαίνει άκρη με σημεία. Ωστόσο το παιχνίδι συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για γκολ. Προς τα εκεί καταλήγουμε και θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.80 της winmasters.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης