Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Από όλα έχει ο μπαξές!

Στοίχημα | Euroleague: Από όλα έχει ο μπαξές!
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 12:59

Σε αυτήν την στήλη, αναλύουμε ένα σημείο από ειδικά παικτών για κάθε παιχνίδι.

Μπαίνουμε στην 2η αγωνιστική της Euroleague, πράγμα που σημαίνει πως ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα ούτε για παίκτες ούτε για ομάδες. Πατώντας πάνω στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague, στην ποιότητα και στα δυνατά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών όμως, μπορεί να «βγει ένα δελτιάκι».

Ζαλγκίρις – Ζενίτ

Δύο ομάδες με αρκετούς παίκτες να «τραβήξουν» στο σκοράρισμα. Η Ζαλγκίρις είδε τον Στρέλνιεκς να κάνει καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Βιλερμπάν, ενώ η Ζενίτ είδε τους Φράνκαμπ και Μπάρον να φορτώνουν το καλάθι της Ούνικς.

Για εμάς όμως το σημείο βρίσκεται αλλού. Έρχεται από την Πολωνία και ακούει στο όνομα Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός φόργουορντ είχε μια κακή επιθετικά πρώτη αγωνιστική, όμως έμεινε στο παρκέ για 23’ και έδωσε λύσεις σε άλλους τομείς.
Ένας παίκτης-πολυεργαλείο, ο οποίος πέρσι μετρούσε μέσο όρο 5.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ.

Το όβερ 6.5 στην επιλογή ριμπάουντ+ασίστ με απόδοση 1.87 θεωρείται ευκαιρία όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο παίκτη και θα το στηρίξουμε.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Θα στηρίξουμε την ποιότητα. Ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ήταν άστοχος στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague, σήμερα θα θέλει να επιστρέψει στα περσινά του στάνταρ. Εμείς θα στηρίξουμε το όβερ 20.5 πόντοι+ριμπάουντ+ασίστ του Γάλλου σούπερ σταρ με απόδοση 1.87.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας

Και εδώ ισχύει η στήριξη στην ποιότητα που αναφέραμε πριν. Έχοντας 28 από τους 69 πόντους της ομάδας του την πρώτη αγωνιστική και κερδίζοντας το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, ο Ουίλμπεκιν έρχεται με φόρα για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα και εμείς θα στηρίξουμε την επιλογή 14+ πόντους με απόδοση 1.70.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα

Ματς το οποίο είναι απρόβλεπτο καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει μόνο έναν εκφραστή επιθέσεων. Θα στηρίξουμε ελληνικά. Ο Νικ Καλάθης, έμεινε στο παρκέ για 18’ κόντρα στην Άλμπα καθώς το παιχνίδι ξέφυγε. Στα λεπτά αυτά πρόλαβε να μοιράσει 6 ασιστ και να μαζέψει 5 ριμπάουντ. Το όβερ 9.5 ριμπάουντ+ασίστ σε απόδοση 1.87 είναι το σημείο μας από αυτό το παιχνίδι, στηρίζοντας την δημιουργική ποιότητα του Νικ Καλάθη.

** Όλες οι αποδόσεις είναι από την εταιρεία Stoiximan.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης