Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένες» για γκολ στο 2.20

«Φτιαγμένες» για γκολ στο 2.20
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 17:25

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το UEFA Nations League και τα Προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Nations League, Βέλγιο – Γαλλία (21:45): Με τον Ντε Μπρόινε να επιστρέφει και να αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, το Βέλγιο θέλει πρόκριση για να διεκδικήσει επιτέλους κάποιον τίτλο. Η ομάδα που είχε βρεθεί μέχρι και στο νούμερο ένα του FIFA Ranking εξακολουθεί να ψάχνει μια μεγάλη επιτυχία. Θα πει κάποιος είναι κάτι σπουδαίο το Nations League; Θα είναι μια αρχή για το πώς να κερδίζει τίτλους.

Το Βέλγιο και η Γαλλία συναντήθηκαν για τελευταία φορά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, με τους «μπλε» να επικρατούν 1-0 στα ημιτελικά. Στον τελικό επικράτησαν με 4-2 της Κροατίας και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου. Η Γαλλία προέρχεται από ένα κακό EURO και θέλει να δώσει… απαντήσεις.

Nations League, Βέλγιο – Γαλλία (21:45): Επικίνδυνο να πάμε σε σημείο στο στοίχημα. Να βγάλουμε… νικητή από το ματς. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με κίνητρο και από τους δύο για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του Nations League. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο ομάδες, με εξαιρετικά ρόστερ, ευχόμαστε να μας προσφέρουν απλόχερα θέαμα.

Και η αλήθεια είναι πως βλέποντας σε μεγάλη τιμή το over δεν μπορεί παρά να πας προς τα εκεί. Πάνω από διπλασιασμό για να βρουν τρία γκολ οι ομάδες. Θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ που το συναντάμε στο 2.20 στο Pamestoixima.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Παραγουάη – Αργεντινή (02:00): Πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Βενεζουέλας εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψει με κάθε τρόπο για να τα καταφέρει. Μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό. Το έφερε στα μέτρα της, έψαχνε το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» το τρίποντο και το βρήκε στην πρώτη φάση που έφτιαξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Έπειτα έκανε διαχείριση του σκορ, απειλήθηκε ελάχιστα και δεν την… τρόμαξε η μείωση του σκορ στο 90′. Είναι στο -2 από την 5η θέση και για να ελπίζει, πρέπει να πάρει αποτελέσματα και από τους «μεγάλους», όπως τώρα κόντρα στην Αργεντινή.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Παραγουάη – Αργεντινή (02:00): Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 της Βολιβίας εντός έδρας και να παραμείνει στη 2η θέση του ομίλου. Με τον Μέσι σε… μεγάλα κέφια, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, πήρε μια άνετη νίκη και συνεχίζει να κυνηγάει την Βραζιλία που είναι στη κορυφή με το απόλυτο. Συνεχίζει το τρομερό αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, όπου δεν χάνει για 22 διαδοχικά παιχνίδια και πάει από το καλό στο καλύτερο. Ειδικά μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα δείχνει εντελώς απελευθερωμένη, σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος από όλους στην ομάδα και η αλήθεια είναι ότι έτσι είναι. «Ξορκίστηκαν» τα… φαντάσματα. Τώρα έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην Παραγουάη.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Παραγουάη – Αργεντινή (02:00): Η Αργεντινή πάει από το καλό στο καλύτερο, έχει ψυχολογία στο φουλ και δύσκολα θα την κοντράρει η Παραγουάη. Οι γηπεδούχοι ναι μεν «καίγονται», αλλά η «αλμπισελέστε» με τον Μέσι απελευθερωμένο δεν σταματιέται. Πάμε στοίχημα με το 2 &Over 1.5 σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης