Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το 2.40 που έχει λογική

Με το 2.40 που έχει λογική
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 17:43

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Ευρώπης.

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος – Κροατία (21:45): Μαύρος Σεπτέμβρης για την Κύπρο. Οι ήττες από Μάλτα (3-0), Ρωσία (0-2) και Σλοβακία (2-0) δεν της έσβησαν απλά κάθε ελπίδα. Την βρίσκουν στο ξεκίνημα της 7ης αγωνιστικής στην τελευταία θέση. Στα ματς κόντρα στους Κροάτες και στη Μάλτα ο στόχος είναι ένας. Ανασύνταξη! Για αυτό και ο Κωστένογλου καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα και ο ίδιος νιώθει πλέον τεράστια πίεση, αφού η γκρίνια για τις επιλογές του ολοένα και μεγαλώνει. Πάντως, το πρώτο ματς του νέου γκρουπ αγώνων είναι πολύ δύσκολο και οι πιθανότητες για μεγάλες αλλαγές περιορίζονται.

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος – Κροατία (21:45): Τρομάζει η Κροατία, είναι γεγονός. Στο πιο κρίσιμο σημείο της φάσης άρχισε να βρίσκει τη φόρμα της. Με το “Χ” στο ντέρμπι με τους Ρώσους και με το διπλό στο ματς-φωτιά με την Σλοβακία (0-1) αλλά και με το άνετο 3-0 κόντρα στους Σλοβένους ανέβηκε στην κορυφή. Τώρα μπαίνει στις τελευταίες στροφές θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά. Για αυτό και ο Ντάλιτς δεν θέλει να δει κανέναν να χαλαρώνει. Στόχος του στη Λάρνακα είναι να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς και να ρίξει το βάρος στο ματς με τη Σλοβακία που ακολουθεί.

Προκριματικά Μουντιάλ, Κύπρος – Κροατία (21:45): Λογικό να είναι φαβορί οι Κροάτες, τόσο γιατί ανέβηκαν, όσο και γιατί η Κύπρος δεν βλέπεται. Από τους φιλοξενούμενους εξαρτάται το ματς. Θέλουν να ξεμπερδέψουν καίγοντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Η Κύπρος έχοντας στο μυαλό της και τον μαύρο Σεπτέμβρη δύσκολα θα ρισκάρει. Θα στηρίξουμε τους σοβαρούς Κροάτες ποντάροντας σε χαμηλό σχετικά σκορ. Πάμε στοίχημα με το Combo Bet 2 & Under 3,5 στο 1.80 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Λετονία – Ολλανδία (21:45): Ικανοποιητική μπορεί να κριθεί η μέχρι τώρα παρουσία της Λετονίας στον 7ο προκριματικό όμιλο. Η ομάδα του Ντάινις Καζάκεβικς έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς σε 6 αγώνες, συγκομιδή που είναι εξαιρετική, αν αναλογιστεί κανείς ποιες ομάδες βρίσκονται στον όμιλο. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά και με τη βοήθεια της τύχης, κατάφερε να μείνει «όρθια».

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Λετονία – Ολλανδία (21:45): Η κατάκτηση της πρώτης θέσης, που δίνει απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, είναι ο προφανής στόχος της Ολλανδίας. Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί αποτυχία και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά σε έναν όμιλο με Νορβηγία και Τουρκία. Την… εξάδα συμπληρώνουν Μαυροβούνιο, Λετονία και Γιβραλτάρ.

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Λετονία – Ολλανδία (21:45): Οι «οράνιε» προέρχονται από την καλύτερη εμφάνισή τους στον όμιλο. Την προηγούμενη αγωνιστική διέσυραν με 6-1 την Τουρκία στο Άμστερνταμ, σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Τούρκους, ακολούθησαν 4 νίκες και 1 ισοπαλία, που την φέρνουν στην κορυφή με 13β., με συγκάτοικο τη Νορβηγία. Σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας σημειώσει 22 γκολ και έχει δεχθεί 6, τα 4 εκ των οποίων στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ολλανδία, προφανώς και είναι το φαβορί για τη νίκη στο στοίχημα, αλλά με το «διπλό» κοντά στο 1.10, δεν συζητάμε. Οι «οράνιε» έρχονται με… φόρα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Όμως, η Λετονία μέχρι τώρα έχει δείξει θετικά δείγματα και μια σχετικά καλή αμυντική λειτουργία για τα δεδομένα της, αφού έχει δεχθεί 10 γκολ σε 6 ματς. Πάμε στοίχημα με «2/2 και Λετονία +4» σε απόδοση 2.40 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης