Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια διαφορετική Εθνική Ελλάδος

Μια διαφορετική Εθνική Ελλάδος
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 14:33

Εθνικές σε πρώτο πλάνο και σήμερα, με τη συμμετοχή και της δικής μας ομάδας και στο BetMarket.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού..

Το ματς της Εθνικής Ελλάδος στη Γεωργία είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Σανιόλ μπορεί να μην το δείχνει από τη βαθμολογική της θέση, αλλά έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια στην προκριματική φάση. Τώρα θα έχει πίσω και τον παιχταρά Κβαρατσκέλια, που από μόνος του μπορεί να κάνει άνω κάτω οποιαδήποτε άμυνα.

Στο δικό μας στρατόπεδο το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό είναι το νούμερο ένα θετικό. Ποντάρουμε πολλά και στην καλή επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Πριν περίπου δύο χρόνια είχαμε σταθεί ιδιαίτερα στο εκτελεστικό πρόβλημα που έχει η Εθνική ομάδα. Είχαμε γράψει μάλιστα χαρακτηριστικά πως στερείται λύσεων και μακάρι να αποδειχτούν ως τέτοιες στο μέλλον οι νέοι Δουβίκας και Τζόλης.

Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή που αυτό συνέβη. Ο Τζόλης έχει κάνει το βήμα και παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Δουβίκας είναι βασικός επιθετικός στην εξαιρετική φέτος Ουτρέχτη. Με τον αρχηγό και επίσης σε πολύ καλή κατάσταση φέτος Μπακασέτα, τον ανεβασμένο Μασούρα επίσης μεσοεπιθετικά και τον ακόμη πιο βελτιωμένο Τσιμίκα να… σερβίρει από αριστερά, δίνουμε καλές τύχες στην Ελλάδα επιθετικά.

Το να βάλει δύο γκολ η Εθνική μας βρίσκεται σε τιμές λίγο κάτω από τις 3 μονάδες. Κάπου εκεί παίζει και το Over, που με όσα αναφέρμαε πιο πάνω αλλά και τον Κβαρατσκέλια στην επίθεση των Γεωργιανών, θεωρούμε επίσης πως έχει Value.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σωστά έχει βρεθεί χαμηλά το Over στο Λουξεμβούρβο-Σερβία. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 4/9, είχαμε προτείνει το over 3 σε τιμές κοντά στο 2.10 που είχε λήξει με 4-1.

Το Λουξεμβούργο έχει βγάλει μια αρκετά καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, παίζει στρωτό και καλό ποδόσφαιρο και μετρά σερί over. Δεν είναι τυχαίο πως σκόραρε και στο ματς απέναντι στην Πορτογαλία του Σάντος! Και ξέρουμε όλοι πόσο καλές αμυντικά είναι οι ομάδες του Φερνάντο Σάντος.

Επιπρόσθετα το ματς μπορεί να μας δώσει το over 9,5 κόρνερ κοντά στον διπλασιασμό. Αμφότερες έχουν παιχνίδια με αρκετά κόρνερ στο πρόσφατο παρελθόν. Διόλου άσχημη εναλλακτική και τα Over 8,5 σουτ στην εστία σε παρόμοιες τιμές.

Betmarket Επιλογές

Δυάδα στη Stoiximan.gr

9/10 –19:00 Γεωργία-Ελλάδα Over 2,5 (2.90)

9/10 –21:45 Λουξεμβούργο-Σερβία Οver 8,5 τελικές στην εστία (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 5.37 ποντάρισμα 6.5 μονάδες

Δυάδα στη Betshop

9/10 –19:00 Γεωργία-Ελλάδα Over 1,5 Ελλάδα (2.88)

9/10 –21:45 Λουξεμβούργο-Σερβία Οver 9,5 κόρνερ (2.04)

Στη δυάδα απόδοσης 5.88 ποντάρισμα 6 μονάδες

Διαβάστε επίσης