Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nations League: O βιονικός Μπενζεμά δείχνει τον δρόμο στη Γαλλία - οι αποδόσεις της Stoiximan

Nations League: O βιονικός Μπενζεμά δείχνει τον δρόμο στη Γαλλία - οι αποδόσεις της Stoiximan
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 10:29

Μεγάλο παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής (10/10, 21:45) στο 'San Siro' του Μιλάνου. Εκεί όπου Ισπανία και Γαλλία θα αναμετρηθούν στον τελικό του Nations League. Η 'furia roja', με τον 17χρονο Γκάβι στη σύνθεση της να κάνει σπουδαίο ματς την Τετάρτη, έσπασε ένα αήττητο σερί 38 αγώνων της Ιταλίας και με σκόρερ δύο τερμάτων τον Φεράν Τόρες επικράτησε 2-1, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο “καυτός” σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στη Stoiximan στο 3.45 να σκοράρει στον τελικό, ενώ στο 7.60 να σκοράρει πρώτος στην σπουδαία αναμέτρηση.

Ισπανία-Γαλλία: Ο τελικός με 0% γκανιότα* & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan!

Την Πέμπτη, ένα ποδοσφαιρικό έπος εκτυλίχθηκε στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Βελγίου και Γαλλίας. Οι 'τρικολόρ' πήγαν στα αποδυτήρια με χάντικαπ δύο τερμάτων, ωστόσο με τρομερή ανατροπή και γκολ του Ερναντές στο 90' για το τελικό 2-3, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Λουίς Ενρίκε δείχνει να ετοιμάζει μια πολύ δυνατή Ισπανία για το μέλλον, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νεαρούς παίκτες με σπουδαία προοπτική. Το μομέντουμ ωστόσο για το βράδυ της Κυριακής είναι στην πλευρά της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ, που διαθέτει πληθώρα λύσεων πρώτης γραμμής και έμπειρους παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε κάθε γραμμή.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης κόντρα στο Βέλγιο και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μετράει 10 γκολ και 7 ασίστ σε μόλις 10 ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος, ενώ με το εθνόσημο έχει σκοράρει 31 φορές σε 90 συμμετοχές του. Το σενάριο να σκοράρει ο 33χρονος επιθετικός και να κερδίσει η Γαλλία, συναντάμε σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για τον τελικό του Nations League

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Διαβάστε επίσης