Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα Euroleague: Με τα χάντικαπ

Στοίχημα Euroleague: Με τα χάντικαπ
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 15:52

Κλείνει σήμερα, Τετάρτη, η 3η αγωνιστική της Euroleague με τρεις αναμετρήσεις, με πιο ενδιαφέρουσα αυτήν του Ολυμπιακού μέσα στην Μπαρτσελόνα. Στις άλλες δύο αναμετρήσεις ο φορμαρισμένος Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Ζαλγκίρις και η Ρεάλ Μαδρίτης την Μονακό του Μάικ Τζέιμς.

Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στην διοργάνωση μέχρι στιγμής, έχει 1 νίκη και 1 ήττα, απέναντι σε Μακάμπι και Φενέρ αντίστοιχα. Ηττήθηκε από την Φενέρ με 61-57 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ επικράτησε άνετα μέσα στο Ισραήλ επί της Μακάμπι με 63-75. Η Ζαλγκίρις, από την άλλη, προέρχεται από αλλαγή προπονητή καθώς άλλαξε τον Μάρτιν Σίλερ και προσέλαβε τον Γιούρι Ζντόβτς.

Έχει 0-2 στην Euroleague με δύο ήττες από Ζενίτ με 64-70 και Βιλερμπάν με 88-76.

Αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε δύο ομάδες που δεν έχουν υψηλούς στόχους για την φετινή περίοδο, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμες δυνάμεις. Θα στηρίξουμε το διπλό με +7.5 της Ζαλγκίρις, σε απόδοση 1.72.

Μια ομάδα με ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ της (Στρέλνιεκς, Μουντιέι, Νέμπο), η οποία είναι ικανή να αποσπάσει ακόμη και το διπλό από το Βελιγράδι. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, ενώ αναμένεται επίσης να φανεί η επιρροή από την αλλαγή του προπονητή των Λιθουανών.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό

Η Ρεάλ υποδέχεται στην Μαδρίτη την Μονακό, η οποία έχει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 75-63 και την Ούνικς με 80-88 στο Καζάν. Πρόκειται για μια ομάδα, νέα στην διοργάνωση, η οποία έχει ως ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς. Σημαντική επιρροή στο παιχνίδι έχουν επίσης οι Βέστερμαν, Άντζουσιτς, Μοτεγιούνας και Χολ.

Η Ρεάλ προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό με 74-68, ενώ επικράτησε της πρωταθλήτριας Εφές στην πρεμιέρα με 82-69. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλο βάθος στο ρόστερ και ποιοτικές λύσεις, ενώ στηρίζεται κυρίως στους πύργους Ταβάρες – Πουαριέ, με τους Ερτέλ, Γιαμπουσέλ και Γκος να δίνουν αξιόπιστες λύσεις.

Περιμένουμε την επιστροφή της Ρεάλ στις νίκες, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, υποβοηθούμενη και από την έδρα της. Θα στηρίξουμε τον άσο με -7.5 της Ρεάλ, στο 1.62, βασιζόμενοι στη μεγάλη ποιότητα που έχει η ισπανική ομάδα.

Μπαρτσελόνα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στους 2 πρωτοπόρους της Euroleague, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο Παλαού Μπλαουγκράνα, σε μία μάχη με φαβορί την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο νίκες κόντρα σε Άλμπα με 96-64 και στην Μπάγερν με 72-80. Ο Θρύλος, από την άλλη, έχει επικρατήσει της Μπασκόνια με 75-50 και της Ρεάλ με 74-68 δείχνοντας ότι διανύει καταπληκτική φόρμα.

Αναμένεται μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα του Μίροτιτς και στον Θρύλο του Βεζένκοβ. Οι δύο προαναφερθέντες παίκτες θα αποτελέσουν ένα αρκετά ενδιαφέρον «ματσάρισμα» στο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει πολλά. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα στηρίξουμε, το διπλό με +10.5, στο 1.62. Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα μια πολύ γεμάτη ομάδα και με πολλή ποιότητα, όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει από νωρίς ότι φέτος δεν θα χαριστεί σε κανέναν, όπως άλλωστε δήλωσε και ο, προπονητής της Μπαρτσελόνα, Γιασικεβίτσιους. Θεωρούμε μεγάλο το περιθώριο των 10 πόντων και θα το στηρίξουμε σε μία πολύ καλή απόδοση.

Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις 2 (+7.5) στο 1.72
Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 1 (-7.5) στο 1.62
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 2 (+10.5) στο 1.62

Δυάδα – βόμβα:
Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις 2 στο 3.10
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός over 159.5 στο 3.15

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης