Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με συνταγή… Πόλης στην Φρανκφούρτη ο «Θρύλος»

Με συνταγή… Πόλης στην Φρανκφούρτη ο «Θρύλος»
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 10:43

Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League κρύβει παγίδες, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές επανήλθαν μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων έχοντας μπροστά τους μεγάλη ανηφόρα! Το πρόγραμμα είναι ζόρικο για τους «ερυθρόλευκους», που καλούνται να δώσουν τρία απανωτά δύσκολα παιχνίδια (ΠΑΣ, Άϊντραχτ, ΠΑΟΚ). Βέβαια, ξεκίνησαν ιδανικά, κερδίζοντας με μεστή εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες» (2-1).

Σειρά παίρνει η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και η επίσκεψη στο «Deutsche Bank Park» (22:00). Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του με… συνταγή Κωνσταντινούπολης, με απώτερο σκοπό να μπλοκάρει την αντίπαλο και να φύγει αλώβητο από την Γερμανία. Παρότι η ομάδα του Πορτογάλου είναι αήττητη έως τώρα στην Ευρώπη (5-3-0), προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 3.90, ενώ αντίστοιχα ο άσος βρίσκεται στο 1.90.

Σύμμαχός της στην προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα, το γεγονός ότι οι «αετοί» δεν έχουν κερδίσει ακόμα στην έδρα τους. Συγκεκριμένα, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις αριθμούν τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, διατηρώντας μόλις μία φορά την εστία τους απαραβίαστη. Στο 1.91 κοστολογείται το Χ2, στο 2.80 το 2 draw no bet.

Σε επίπεδο προσώπων, οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους και δικαιολογημένα, αφού είναι οι πρώτοι σκόρερ. Πάντως, ο… αφανής ήρωας έως τώρα για τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ μετράει ήδη τέσσερα γκολ στην σεζόν, διανύει περίοδο φορμαρίσματος και το να βρει δίχτυα και στην Γερμανία, βρίσκεται στο 4.50!

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης