Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Με βάση τη λογική

Στοίχημα | Euroleague: Με βάση τη λογική
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 12:07

7η αγωνιστική ημέρα της Euroleague, με 4 δυνατές αναμετρήσεις, από τις οποίες καταλήξαμε με λογική και με αφορμή την φόρμα των παικτών σε τρεις επιλογές «Ειδικά παικτών».

Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ

Φαλ 8+ πόντους 1.72

Ο Γάλλος σέντερ, μετράει 7.2 πόντους μέσο όρο στη φετινή σεζόν. Προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, βγαίνοντας μπροστά και καλύπτοντας και το κενό του Χασάν Μάρτιν.

Σήμερα είναι δεύτερη διαδοχική αγωνιστική που θα είναι το μόνο κλασικό 5άρι του Ολυμπιακού και αναμένεται να αγωνιστεί για παραπάνω από 20’. Υπάρχει η πρόθεση να ακουμπήσει η μπάλα στον Φαλ και εφόσον ο Γάλλος βρίσκεται σε καλή φόρμα, θα στηρίξουμε το 8+ πόντων του, μιας και είναι η μόνη «καθαρή» λύση για τη θέση «5».

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα

Νάναλι 12+ πόντους 1.55 απόδοση

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει μέσο όρο 14.3 πόντους σε 28:46 λεπτά συμμετοχής. Στηρίζονται πολλά πάνω του από την «ομάδα του λαού» και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ο Νάναλι το εκμεταλλεύεται, κάνοντας τρομερή δουλειά για την Μακάμπι.

Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εμφανίσεις με περισσότερους από 15 πόντους και είναι ένας παίκτης που θα πάρει επιθέσεις στη σημερινή προσπάθεια της Μακάμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και θα στηρίξουμε την ποιότητα του.

Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου

Χίλιαρντ 13+ πόντους 1.75 απόδοση

Ο Χίλιαρντ διανύει μία εξαιρετική φόρμα στην αρχή της σεζόν, μετρώντας 15.8 πόντους μέσο όρο σε 6 παιχνίδια στην Euroleague. Αγωνίζεται κατά μέσο όρο 29’ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα της Μπάγερν, παίρνοντας και τις περισσότερες προσπάθειες.

Ο Αμερικανός γκάρντ - φόργουορντ, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και μετράει 5 συνεχόμενα παιχνίδια με περισσότερους από 14 πόντους, έχοντας προκαλέσει προβλήματα σε όλες τις αντίπαλες άμυνες με το επιθετικό του ταλέντο.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης