Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 1.87 και 1.85 στην Ευρωλίγκα

Με 1.87 και 1.85 στην Ευρωλίγκα
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:14

Mπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σπουδαίο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην Αγ. Πετρούπολη με την Ζενίτ να υποδέχεται την αποδεκατισμένη, αλλά πάντα επικίνδυνη Μπασκόνια. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στην πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της δεύτερης «διαβολοβδομάδας». Η Ζενίτ ηττήθηκε 75-68 εντός έδρας από την Ρεάλ, ενώ η Μπασκόνια 83-69 από την Ούνικς στο Καζάν.

To απουσιολόγιο δεν είναι λευκό για καμία από τις δύο ομάδες. Για την Ζενίτ, που πλέον έχει μάθει να ζει και χωρίς αυτόν, θα λείψει από ακόμα ένα παιχνίδι ο Ναπίερ. Μεγάλη απώλεια, αλλά... «μικρό» το κακό μιας και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει πάρα πολλές λύσεις στην περιφέρεια. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως με τον Αμερικανό θα ήταν τελείως διαφορετική ομάδα στο σκοράρισμα σίγουρα.

Από την άλλη, το πρόβλημα για την Μπασκόνια φάνηκε και στο ματς με την Ούνικς. Η απουσία το Γκιεντράιτις δεν μπορεί να καλυφθεί μιας και υπάρχει πάρα πολύ μικρό βάθος στον πάγκο. Αυτό αποτυπώθηκε και στο Καζάν, όπου η Μπασκόνια στο Α' μέρος με την Ούνικς ήταν σαν να μην ήξερε τι θέλει να κάνει στο παρκέ. Ακόμα, για τους Βάσκους απουσιάζουν οι Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε.

Στα μάτια μου η Ζενίτ είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Στην έδρα της οφείλει να το αποδείξει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο άσος με χάντικαπ τους 5,5 πόντους στο 1,82 θα είναι η πρώτη επιλογή μου. Θεωρώ, πως αν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι συγκεντρωμένη και παίξει το μπάσκετ της, δεν θα δυσκολευτεί.

Κλείνοντας θα ασχοληθώ και σε ένα ειδικό στοίχημα. Το over 12,5 πόντοι του Μπόλντγουιν στο 1,87. Η απουσία του Γκιεντράιτις αλλά και η λειψανδρία που υπάρχει στα γκαρντ θα δώσουν χώρο και προσπάθειες στον Αμερικανό. Κόντρα στην Ούνικς σημείωσε 23, μπορεί να το κάνει και σήμερα.

Το παιχνίδι μου

29/10 20:00, Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Μπασκόνια 1 /-5,5 (1,82)

29/10 20:00, Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Μπασκόνια Μπόλντγουιν οver 12,5 (1.87)

Διαβάστε επίσης