Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο 2.45 ο άτρωτος εντός έδρας Ολυμπιακός

Στο 2.45 ο άτρωτος εντός έδρας Ολυμπιακός
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 11:34

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδος επανέρχονται στο προσκήνιο, με την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι η προ δύο εβδομάδων εμφάνιση στην Φρανκφούρτη ήταν μία κακή παρένθεση. Έκτοτε πήρε δύο κολλητές νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό (2-1 αμφότερες), συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του εντός συνόρων (6-2-0).

Αυτή η φόρμα και η εντός έδρας δυναμική, τον φέρνει σε θέση ισχύος στο σετ αποδόσεων. Οι «μπουκ» προσφέρουν στο 2.45 τον άσο, ενώ αντίστοιχα το διπλό στο 2.80. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης», το σύνολο του Πέδρο Μάρτινς παραμένει αήττητο 7 μήνες (11-3-0), ενώ σε επίπεδο Europa League μόνο η Άρσεναλ τον έχει κερδίσει την τελευταία 5ετία (7-6-2)!

Ακόμα και στο κακό τους βράδυ, οι παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού απέδειξαν ότι μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ασταθούς Άιντραχτ. Οι Γερμανοί αμυντικά παρουσιάζουν σημαντικές αδυναμίες και το over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού απόψε κοστολογείται στο 2.15.

Για εκείνους που βλέπουν εκ νέου ανοιχτό ρυθμό και επιθετικό ποδόσφαιρο, το over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1.78, ενώ το goal/goal στο 1.63. Φυσικά, υπάρχει και ο συνδυασμός των δύο ανωτέρω, με το combo bet over 2,5 γκολ & goal/goal να βρίσκεται στο 1.95.

Σε επίπεδο προσώπων, οι Ελ Αραμπί και Μασούρας είναι οι πιο αξιόπιστοι σκόρερ του «θρύλου» στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, αθροιστικά οι δύο ποδοσφαιριστές σημείωσαν τα 7 από τα 16 φετινά ευρωπαϊκά γκολ. Στο 2.62 προσφέρεται ο Μαροκινός να βρει δίχτυα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, στο 3.75 η αντίστοιχη τιμή για τον διεθνή εξτρέμ.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης