Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

Στοίχημα | Euroleague: Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 11:47

Παίζουμε πάλι με τα «χαμηλά» επιθετικά όρια παικτών, οι οποίοι διανύουν καλή φόρμα και αποτελούν βασικές λύσεις στις ομάδες τους, αγωνιζόμενοι για πάνω από 20’. Πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ και ελάχιστα όρια πόντων είναι οι σημερινές επιλογές. Μετά το «ταμείο» από Μπολομπόι και Μέικον, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ξανά στηρίξουμε. Στις επιλογές προστίθεται και ο Σπίσου της Ούνικς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενερμπαχτσέ

Μπολομπόι 6+ πόντους, 1.88 απόδοση

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ μετράει μέσο όρο 7.9 πόντους στη φετινή σεζόν, όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα με τις απουσίες. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Σενγκέλια, ο Μπολομπόι είδε τον χρόνο συμμετοχής του να εκτοξεύεται και να αγωνίζεται κατά μέσο όρο περίπου 25’.

Στα 4 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί χωρίς τους Σενγκέλια – Μιλουτίνοβ, μετράει μέσο όρο 12 πόντους, δίνοντας μεγάλες λύσεις στην ΤΣΣΚΑ και αποτελεί έναν πυλώνα της φροντ – λάιν των Ρώσων, με την απουσία των δύο βασικών ψηλών.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

Μέικον 14+ πόντους, 1.70 απόδοση

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια με μέσο όρο 17.7 πόντους. Έχει πετύχει σε όλα τα ματς παραπάνω από 13 πόντους και με την απουσία του Νέντοβιτς θα πάρει όλο το βάρος της περιφέρειας πάνω του. Πολύ καλή απόδοση το 1.70 για να σκοράρει 14 ή περισσότερους πόντους ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Βιλερμπάν – Ούνικς Καζάν

Σπίσου 10+ πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, 1.65

Ο Ιταλός γκαρντ της Ούνικς αποτελεί μια επιλογή με ένα μικρό ρίσκο, αλλά θα τον στηρίξουμε με βάση τα τελευταία δύο παιχνίδια του. Αγωνίζεται γενικότερα κατά μέσο όρο 17’ και σκοράρει 4.9 πόντους με 3.6 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Μπασκόνια και Ρεάλ έχει μέσο όρο 6 πόντους, 8.5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος 23’ μέσο όρο και δίνει πολλές λύσεις στη ρωσική περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης