Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραϊσκάκη και απουσίες οδηγούν στον «άσο»!

Καραϊσκάκη και απουσίες οδηγούν στον «άσο»!
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 13:38

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης φαίνεται αρκετά καλό. Υπάρχουν σημεία τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε πολύ σοβαρά και φυσικά να ποντάρουμε ανάλογα.

Θυμίζω είναι η τέταρτη αγωνιστική και έχετε τη δυνατότητα να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τα τρία «no bet»

Από τα έξι παιχνίδια που θα με απασχολήσουν, τα μισά παιχνίδια τα κατηγοριοποιώ στα no bet. Ο λόγος για το Λίντσερ – Αλασκέρτ, με τη γηπεδούχο να είναι πολλές σκάλες ανώτερη από την φιλοξενούμενη και η λογική λέει πως θα πάρει μια εύκολη νίκη. Η Λίντσερ πάντως είναι για κόντρα πολλές εβδομάδες τώρα και η αλήθεια είναι ότι μετάνιωσα που δεν το έπραξα τις περισσότερες φορές.

Το έτερο no bet είναι το Ζάγκρεμπ – Ραπίντ, με τη Ραπίντ να αδικείται λίγο από την απόδοση, με το σετ να έπρεπε να είναι πολύ πιο μαζεμένο. Η Ραπίντ είναι από τις ομάδες που φέτος δεν μπορώ να ψυχολογήσω καθόλου, πολύ περίεργη ομάδα όσον αφορά την αγωνιστική της απόδοση. Έτσι πολύ απλά δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το παιχνίδι.

Τέλος, σκέφτηκα αρκετά το γκολ/γκολ της Σοσιεδάδ με την Στουρμ Γκρατς στο 2,10. Θεωρώ πως υπάρχει αξία στο να βρουν δίχτυα οι αυστριακοί, αφού το πρόβλημα τους δεν είναι η επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες αλλά η άμυνα. Παρόλα αυτά εκτιμώ πολύ τις αμυντικές δυνατότητες της Σοσιεδάδ, εξού και το πάσο.

Χωρίς Κόστιτς, μισή ομάδα

Και πάμε τώρα στα παιχνίδια στα οποία βρήκα αξία, βρήκα κατεύθυνση στην οποία μπορούμε να ποντάρουμε. Ξεκινάω με το ματς που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άιντραχτ, μια Άιντραχτ χωρίς Κόστιτς και Χρούστιτς, δύο παίκτες καταλυτικοί όσον αφορά το power play της ομάδας του Γκλάσνερ. Αυτόματα χάνει τρομερά σε ποιότητα η Φρανκφούρτη. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας μεταμορφώνεται και φυσικά το 2,30 αποτελεί καλή απόδοση στον άσο. Από κοντά και το γκολ/γκολ + 1 (στο 4,50) και το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33, αφού η Άιντραχτ έχει την ποιότητα να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο Βερολίνο και συγκεκριμένο στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου (αφού η Ουνιόν δεν μπορεί να παίξει στη φυσική της έδρα), η Ουνιόν υποδέχεται τη Φέγιερνορντ. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ με τίποτα να παραβλέψω το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33. Η Ουνιόν κάνει τα παιχνίδια της ροντέο καιρό τώρα, σκοράρει και δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου το είχαμε πληρωθεί και στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου η Ουνιόν ταξίδεψε στην Ολλανδία. Γιατί όχι και τώρα; Με τους Ολλανδούς να έχουν τρομερή επιθετική ρέντα.

Τέλος, το διπλό της Μπέτις από το 3,75 βυθίστηκε στο 3,10 και ασφαλώς έχασε την αξία του. Η Λεβερκούζεν δεν είναι καλά, με την Μπέτις να κάνει μάλιστα ροτέισον το Σ/Κ για να χτυπήσει με όλες της τις δυνάμεις το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το κρατάμε για…live αν προηγηθεί η Λεβερκούζεν στο παιχνίδι, για να ποντάρουμε υπέρ των Ισπανών.

Αυτά για σήμερα. Περισσότερες «σοβαρές» επιλογές και καλύτερο ποντάρισμα. Φυσικά ανανεώνουμε ραντεβού για αύριο. Να περνάτε καλά!

Το παιχνίδι μου

Μονό (bet365.gr):

04/11 – 19:45 – Ολυμπιακός – Άιντραχτ : 1ft (2,30) επί 15 μονάδες

Ισχύει η Πρώιμη Πληρωμή

Μονά – Δυάδα (bet365.gr):

04/11 – 19:45 – Ολυμπιακός – Άιντραχτ : γκολ/γκολ+1 (4,33)** επί 10 μονάδες

04/10 – 22:00 – Ουνιόν Βερολίνου – Φέγιερνορντ : γκολ/γκολ ημιχρόνου (4,33) επί 10 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης (18,74) επί 5 μονάδες

Σύνολο 25 μονάδες

** Το combo γκολ/γκολ και άσος από το φτιάξε αγορά, για τυχόν πρώιμη στο 2-0**.

Διαβάστε επίσης