Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Πάμε με σταθερές Φαλ και Νάναλι

Στοίχημα | Euroleague: Πάμε με σταθερές Φαλ και Νάναλι
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 14:02

8η αγωνιστική ημέρα της Euroleague με δυνατές αναμετρήσεις, από τις οποίες «αλιεύσαμε» 3 δυνατά σημεία από τις επιλογές της Stoiximan στα «Ειδικά παικτών».

Ολυμπιακός - Μονακό

Φαλ 8+ πόντους 1.72 απόδοση

Ο Γάλλος σέντερ, μετράει 7.6 πόντους μέσο όρο στη φετινή σεζόν. Προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Φενερμπαχτσέ με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, νικώντας κατά κράτος τον Βέσελι και βγήκε μπροστά καλύπτοντας το κενό του Χασάν Μάρτιν.

Σήμερα είναι τρίτη διαδοχική αγωνιστική που ίσως να είναι το μόνο κλασικό 5άρι του Ολυμπιακού , καθώς η συμμετοχή του Χασάν Μάρτιν στη σημερινή αναμέτρηση είναι αβέβαιη, και αναμένεται να αγωνιστεί για παραπάνω από 20’. Υπάρχει η πρόθεση να ακουμπήσει η μπάλα στον Φαλ και εφόσον ο Γάλλος βρίσκεται σε καλή φόρμα, θα στηρίξουμε το 8+ πόντων του Γάλλου σέντερ.

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Νάναλι 12+ πόντους 1.60 απόδοση

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετράει μέσο όρο 14.7 πόντους σε 28:38 λεπτά συμμετοχής. Στηρίζονται πολλά πάνω του από την «ομάδα του λαού και ο Νάναλι το εκμεταλλεύεται και τους βγάζει ασπροπρόσωπους.

Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, καθώς προέρχεται από πέντε συνεχόμενες εμφανίσεις με περισσότερους από 15 πόντους και είναι ένας παίκτης που στηρίζονται πολλά πάνω του για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Έχει το επιθετικό ταλέντο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και θα στηρίξουμε την ποιότητα του, με ένα χαμηλό, για τους μέσους όρους του, όριο.

Εφές – Ζενίτ

Μίσιτς 23+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ 1.88 απόδοση

Ο Μίσιτς διανύει μια πολύ καλή χρονιά φέτος, στην κακή μέχρι στιγμής Εφές. Μετράει μέσο όρο 18.6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο και αγωνίζεται για 27:46’ μέσο όρο. Είναι το Α και το Ω στην ομάδα της Εφές και σε μια δύσκολη αναμέτρηση όπως η σημερινή με την Ζενίτ, αναμένεται να πάρει στις πλάτες του την ομάδα του Αταμάν.

Στηρίζουμε το όριο των 23+ πόντων, ριμπάουντ και ασίστ σε πολύ καλή απόδοση.

Διαβάστε επίσης