Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: «Βουτιά» στο παρασκήνιο του Ιταλικού ποδοσφαίρου

Στοίχημα: «Βουτιά» στο παρασκήνιο του Ιταλικού ποδοσφαίρου
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 12:31

Βασική στάση στο σημερινό πρόγραμμα στη Serie A της Ιταλίας και το παιχνίδι Λάτσιο-Σαλερνιτάνα. Η τελευταία κινδύνεψε να μην πάρει άδεια συμμετοχής στην κατηγορία γιατί έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με τη Λάτσιο. Με… Μεσογειακά κόλπο, μαγειρεύτηκε η ιδιοκτησία, φάνηκε ένα νέο σχήμα μπροστά και η ομάδα πήρε κανονικά άδεια συμμετοχής, χωρίς φυσικά να αλλάξει κάτι στην ουσία της διοίκησης. Ολοι ξέρουν πως ο Λοτίτο παραμένει ιδιοκτήτης τόσο στη Λάτσιο όσο και στη Σαλερνιτάνα, ακόμη και έχει πλέον… μπροστινούς!

Το παραπάνω δεδομένο μπορεί να μας οδηγήσει σε καταιγισμό σκέψεων. Μια επιφανειακή είναι το no bet. Υπό τη σκέψη πως όλα τα ραντάρ θα είναι σήμερα πάνω τους και δεν θα κάνουν κάτι ύποπτο. Από την άλλη, για Ιταλούς μιλάμε, έχουν βρει άπειρους τρόπους να κάνουν ομορφιές στα παιχνίδια τους, γιατί να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία.

Να αναφέρω ενδεικτικά κάποιους από τους άπειρους τρόπους, μαζί με τις αποδόσεις τους. Ξεκινάω με τα απλό, νίκη με ανατροπή στο σκορ για τη Λάτσιο στο 6.20. Η’ μήπως να πάρει κανέναν πόντο και η φίλη Σαλερνιτάνα που καίγεται για παραμονή. Το διπλό στο 10:00, το over 1,5 γκολ για τη Σαλερνιτάνα στο 4.30.

Συνεχίζω με τα… ύποπτα λεπτά. Στο 3.95 να ανοίξει το σκορ στο δεκάλεπτο, στο 2.20 το over 0,5 στο 30:00-45:00. Εχετε κατά νου στο Live πιο συγκεκριμένα το 40:00 με 45:00!

Σε υψηλότερες τιμές, σαφώς σκέψη τα κόρνερ με το over 14,5 στο 7.40, όπως επίσης και ένα fun bet στο αυτογκόλ σε τιμή 10.00.

Ο Θεός, ο Λοτίτο και η ψυχή τους τι θα κάνουν στο γήπεδο. Με ένστικτο θα διαλέξω μερικά από αυτά και θα πάρω το ρίσκο πως παρότι πολλά μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω τους, όλο και κάτι θα υπάρξει στο παιχνίδι!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλία

Στη Γαλλία μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως παραμένει υψηλά το ενδεχόμενο να έχει τις περισσότερες κάρτες η γηπεδούχος στο Ρεμς-Μονακό. Περιμένω να «σκληρύνει» η γηπεδούχος μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της, την ώρα που η Μονακό δεν δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση και της λείπει νεύρο και ενέργεια. Στο 2.65 αυτή τη στιγμή να έχει η Ρεμς περισσότερες κίτρινες στο ματς. Για περισσότερο ρίσκο, το over 3,5 κάρτες στην πλευρά της Ρεμς ξεπερνά τις 4,5 μονάδες!

Περίπτωση για γκολ το Σεντ Ετιέν-Κλερμόν. Η φιλοξενούμενη παίζει παντού ανοιχτά, η Σεντ Ετιέν θέλει πάση θυσία τρίποντο αλλά έχει σημαντικές απουσίες σε στόπερ και αμ. χαφ. Όπως η περίπτωση της Μπορντό την περασμένη εβδομάδα, έχει τύχες και για over 3,5 η αναμέτρηση.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σουηδία

Στις 14 Αυγούστου, σε μια από τις πρώτες στήλες της νέας σεζόν, είχα ποντάρει στο διπλό της Γκετεμποργκ στη Μάλμε. Τεράστιο ντέρμπι, ήταν υπερβολικό το 6αρι στο διπλό, το οποίο επιβεβαιώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Σήμερα η Γκέτεμποργκ, σε καλή κατάσταση και με τέσσερις σερί νίκες, υποδέχεται τη Μάλμε. Μια κουρασμένη από τα σερί παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων Μάλμε. Μια Μάλμε που δεν θα έχει την καλύτερο αμυντικό της Αχμεντότζιτς και τον πρώτο της σκόρερ Τσόλακ. Ο άσος πάνω από τις 4 μονάδες μπαίνει στο παιχνίδι μου.

To παιχνίδι μου

7/11 – 19:00 Λάτσιο-Σαλερνιτάνα

Over 14,5 κόρνερ (8,00) επί 4,1 μονάδες στην Bet365

Αυτογκόλ (10,00) επί 3,2 μονάδες στην Bet365

Μονά / Σύστημα 2-3

7/11 –16:00 Σεντ Ετιέν-Κλερμόν Over 3,5 (3.32) επί 10,6 μονάδες, στη Betshop

7/11 –16:00 Ρεμς-Μονακό Over 3,5 κάρτες Ρεμς (4.60) επί 7,7 μονάδες, στη Stoiximan.gr

7/11 –18:30 Γκέτεμποργκ – Μάλμε 1 (4.20) επί 8,20 μονάδες σε ισχύ η Πρώιμη Πληρωμή στην Bet365

*Σύστημα 2-3 τα παραπάνω στη Stoiximan.gr σε τιμές 3,25-4.60-4.05. Από 2,3 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

winmasters: Το Derby della Madonnina με 0% γκανιότα*

winmasters: Το Derby della Madonnina με 0% γκανιότα*

Το Μιλάνο στις... φλόγες! Το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής στο 'San Siro'.