Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Με τους αρχισκόρερ των ομάδων

Στοίχημα | Euroleague: Με τους αρχισκόρερ των ομάδων
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - 14:34

9η αγωνιστική ημέρα της Euroleague με δυνατές αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίσαμε 3 δυνατά σημεία από τις επιλογές της Stoiximan στα «Ειδικά παικτών». Οκόμπο, Σενγκέλια και Μίσιτς οι σημερινές επιλογές.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σενγκέλια 12+ πόντοι. 1.90 απόδοση

Ο Γεωργιανός ψηλός της ΤΣΣΚΑ διανύει καταπληκτική χρονιά. Μετράει μέσο όρο 18.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ σε 4 συμμετοχές. Επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε κόντρα στην Φενέρ για 28’ πετυχαίνοντας 10 πόντους και έδειξε ότι γύρισε έτοιμος.

Σήμερα κόντρα στην Μακάμπι, αναμένεται να πάρει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής και πολλές επιθέσεις στα χέρια του, καθώς πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Τι είναι λοιπόν οι 12 πόντοι, όταν με Εφές και Ζενίτ σκόραρε 23 και 33 αντίστοιχα;

Άλμπα - Εφές

Μίσιτς over 21.5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ. 2.00 απόδοση

Ο Μίσιτς διανύει μια πολύ καλή χρονιά φέτος, στην κακή μέχρι στιγμής Εφές. Μετράει μέσο όρο 16.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ και αγωνίζεται για 27:36 λεπτά μέσο όρο. Είναι το Α και το Ω στην ομάδα της Εφές και σε μια αναμέτρηση που ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει, όπως με αυτή με την Άλμπα, ο κορυφαίος παίκτης τους πρέπει να βγει μπροστά! Τον στηρίζουμε λοιπόν.

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν

Οκόμπο 21+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ. 1.55 απόδοση

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Euroleague, Οκόμπο, μετράει μέσο όρο 19.6 πόντους σε 8 αναμετρήσεις, αγωνιζόμενος σχεδόν 27’ ανά παιχνίδι. Δεν είναι όμως μόνο το σκοράρισμα για τον Γάλλο γκαρντ, ο οποίος μαζεύει 4.1 ριμπάουντ και μοιράζει 3.5 ασίστ ανά παιχνίδι. Ένα πολύ χαμηλό όριο για την αξία και τα στατιστικά του συγκεκριμένου παίκτη και θα το τιμήσουμε, καθώς το έχει «πληρώσει» 8/8 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

winmasters: Μεγάλες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις!

winmasters: Μεγάλες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις!

Στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της, η winmasters δυναμώνει ακόμη περισσότερο το αθλητικό στοίχημα και προσφέρει κάθε μέρα πληθώρα επιλογών στις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις.