Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

winmasters: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

winmasters: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 10:12

Μετράει το μπόι του ο Ολυμπιακός στο 'Sinan Erdem Dome'! Σπουδαίο ματς στην Κωνσταντινούπολη για την 10η αγωνιστική της Euroleague, με την Αναντολού Εφές να υποδέχεται τους 'ερυθρόλευκους'. Οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης δεν θυμίζουν ακόμη την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο τον περασμένο Μάιο. Κακό το ξεκίνημα της ομάδας του Αταμάν στη νέα διοργάνωση, βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 3-6.

Ανάλογη ήταν η εικόνα της και στην εκκίνηση της περσινής περιόδου, ωστόσο σταδιακά ανέβασε ρυθμούς και θριάμβευσε. Το ρόστερ είναι πολύ καλό, υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και το δίδυμο Λάρκιν - Μίσιτς προσφέρει τεράστια ποιότητα στην περιφέρεια. Μοιάζει δεδομένο πως προϊόντος του χρόνου η Εφές θα ανεβάσει ρυθμούς και δεν τίθεται θέμα παρουσίας της στην 8άδα.

Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη ένα εντυπωσιακό 6-0 στο ΣΕΦ, ωστόσο έχει ηττηθεί και στις τρεις εξορμήσεις του απέναντι σε Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ. Αποτέλεσματα που μπορούν να θεωρηθούν εντός προγράμματος, όμως οι 'ερυθρόλευκοι' δεν επιθυμούν να εξελιχθούν μονάχα σε ομάδα έδρας. Το υλικό στα χέρια του Μπαρτζώκα είναι σαφώς καλύτερο από το περσινό, με τον Φαλ στη ρακέτα και τους Γουόκαπ - Ντόρσεϊ στην περιφέρεια να προσφέρουν ξεκάθαρα μια ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ.

Οι Πειραιώτες τρέχουν ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών από την Εφές, καθώς η τελευταία φορά που τους βρήκε νικητές ήταν στις 13/12/2018 με το 88-81 στο ΣΕΦ. Έκτοτε η μπίλια κάθεται συνεχώς στην τουρκική πλευρά. Η Εφές πέρασε από το Βερολίνο την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας άνετα 63-90 την Άλμπα. Έχει ανάγκη να δημιουργήσει ένα θετικό μομέντουμ, με συνεχόμενες νίκες που θα την ανεβάσουν ψυχολογικά αλλά και στην γενική κατάταξη.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πρέπει να παίξει άμυνα με συνέπεια για 40 λεπτά στο 'Sinan Erdem Dome', προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες του για το πρώτο φετινό 'διπλό'. Εξάλλου σε αυτό το επίπεδο ακόμη και ένα κακό δεκάλεπτο μπορεί να στοιχίσει ένα ματς, ειδικά απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους. Δεν φημίζεται για την άμυνα της η Εφές και οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν τους παίκτες με ικανότητα να τραβήξουν το σκορ, απειλώντας τόσο από την περιφέρεια όσο και μέσα στη ρακέτα.

Ωστόσο ο έλεγχος του ρυθμού, τα λάθη και όσα θα κάνει στο πίσω μέρος του παρκέ η ομάδα του Μπαρτζώκα, θα ορίσουν σε μεγάλο ποσοστό τη μοίρα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είναι το φυσιολογικό φαβορί, ωστόσο το έργο τους απέναντι στον φετινό Ολυμπιακό δεν θα είναι και τόσο απλό...

H αναμέτρηση Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα

Η επιλογή νίκη για την Εφές σε απόδοση 1.38

Η επιλογή νίκη για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 2.90

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης

Εφές-Ολυμπιακός με MatchCombo στο 2.07

Εφές-Ολυμπιακός με MatchCombo στο 2.07

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης (17/11, 19:30) με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα βρει την ισορροπία στο παιχνίδι του για να κατακτήσει το πρώτο διπλό της σεζόν!

Τα δύο σημαντικότερα κεφάλαια στο στοίχημα

Τα δύο σημαντικότερα κεφάλαια στο στοίχημα

Οι περισσότεροι χαμένοι παίκτες του στοιχήματος δεν χάνουν εξαιτίας της κακής προβλεπτικής τους ικανότητες, αλλά εξαιτίας της λανθασμένης διαχείρισης των χρημάτων και των επιλογών τους.