Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague:  Όβερ και τρίποντα!

Στοίχημα | Euroleague:  Όβερ και τρίποντα!
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 - 13:55

Ξεκινάει σήμερα η 11η αγωνιστική της Euroleague, με δύο μόνο αγωνιστικές στο πρόγραμμα της 1ης ημέρας της αγωνιστικής. Μπάγερν – Παναθηναϊκός και Ρεάλ – Ερυθρός Αστέρας, είναι τα παιχνίδια που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας.

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός

Μπάγερν και όβερ 151.5 2.42

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ άσχημη φόρμα και ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, η οποία προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Φενερμπαχτσέ με 71-63. Οι Γερμανοί βρίσκονται στο 4-6, ενώ ο Παναθηναϊκός στο 2-8.

Πρόκειται για μια ομάδα γεμάτη, με πολύ καλούς παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν, στη καλή τους μέρα να πάνε ψηλά το σκορ. Στηρίζουμε λοιπόν την νίκη σε συνδυασμό με το όβερ 151.5 πόντων, καθώς και ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει τόσο καλά αμυντικά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας

Ρεάλ Μαδρίτης όβερ 9.5 ομαδικά τρίποντα 1.87

Η Ρεάλ ήταν ανέκαθεν μια ομάδα η οποία απειλούσε κατά κύριο λόγο πίσω από τα 6.75μ. Με τον Ταβάρες στο ρόστερ της, έχει αποκτήσει και μεγάλη δύναμη στη ρακέτα, όμως αυτό δεν αναιρεί την συνέπεια που παρουσιάζει η ομάδα της Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια στα σουτ τριών πόντων.

Φέτος αριθμεί 9.3 εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι σε 26.8 προσπάθειες. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη απειλή πίσω από τα 6.75μ., με παίκτες όπως οι Γιούλ, Κοζέρ, Ρούντι, Ερτέλ, Αμπάλντε και Γιαμπουσέλε να δίνουν συχνά τη λύση. Θα στηρίξουμε την ευστοχία των Ισπανών, οι οποίοι προέρχονται από παιχνίδι 87 πόντων στη Βιλερμπάν, στο οποίο πέτυχαν και 13/30 τρίποντα.

*Οι επιλογές και οι αποδόσεις είναι από την εταιρεία Stoiximan.

Διαβάστε επίσης

Εφές-Ολυμπιακός με MatchCombo στο 2.07

Εφές-Ολυμπιακός με MatchCombo στο 2.07

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης (17/11, 19:30) με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα βρει την ισορροπία στο παιχνίδι του για να κατακτήσει το πρώτο διπλό της σεζόν!