Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράσταση τίτλου στο ΟΑΚΑ, με το διπλό στο 2.65

Παράσταση τίτλου στο ΟΑΚΑ, με το διπλό στο 2.65
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 10:35

Η Super League επιστρέφει στην δράση έπειτα από την διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με ένα σούπερ ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ (21/11, 19:30), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο +6 από τους διώκτες του. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρονται σε οριακές τιμές φαβορί, στο 2.65, έχοντας επιδείξει μεγαλύτερη σταθερότητα από την επικείμενη αντίπαλό τους.

Πέραν τούτου, η παράδοση είναι αμείλικτη αναφορικά με το παρελθόν των δύο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος παραμένουν αήττητοι κόντρα στην ΑΕΚ από το Φεβρουάριο του 2018! Έκτοτε αριθμούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ψαχουλεύοντας την σακούλα των αριθμών προκύπτει και το εξής: σε κανένα από τα 7 τελευταία ντέρμπι η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο 2.70 κοστολογείται το over 1,5 γκολ για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στο 3.50 το combo bet 2 & over 1,5 γκολ.

Για εκείνους που προβλέπουν ότι η βραδιά θα έχει αμιγώς «κόκκινο» χρώμα, υπάρχει το εξής ειδικό στοίχημα σε απόδοση 9.00: 2 & Γκολ Ελ Αραμπί & Over 2,5 γκολ. Σε επίπεδο προσώπων ο Γιώργος Μασούρας και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συγκεντρώνουν τα βλέμματα του κοινού. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για τους πρώτους σκόρερ του συγκεκριμένου ντέρμπι την πρόσφατη διετία (4 και 3 αντίστοιχα).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Μαντί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος χαφ μπορεί να μην έχει πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που θέλει η ομάδα ακόμα, ωστόσο όταν βλέπει ΑΕΚ σεληνιάζεται. Σε 10 αναμετρήσεις απέναντι στον «δικέφαλο» μετράει 5 γκολ και 4 ασίστ! Να βρει δίχτυα απόψε βρίσκεται στο 9.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης