Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Στο ΟΑΚΑ μιλάει ο Μασούρας!

Στοίχημα: Στο ΟΑΚΑ μιλάει ο Μασούρας!
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 10:46

Σπουδαία από κάθε άποψη η αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Βαθμολογία, γόητρο και ψυχολογία, όλα θα μπουν στη ζυγαριά! Η ΑΕΚ ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα της δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και θα της δείξει αν μπορεί να λογίζεται ως σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Ωστόσο θα έχει να ξεπεράσει και ένα ψυχολογικό υπόβαθρο που έχει δημιουργηθεί από τις 11 προηγούμενες -κατά βάση... τραυματικές- αναμετρήσεις της με τους 'ερυθρόλευκους'.

Η τελευταία φορά που έφυγε νικήτρια η ΑΕΚ από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 για το Κύπελλο Ελλάδας. Έκτοτε ακολούθησε ένα τρομερό σερί για τους Πειραιώτες, που μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες με 24 γκολ ενεργητικό και μόλις 5 παθητικό! Ο Πέδρο Μαρτίνς επίσης παραμένει αήττητος όλες τις φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, έτσι το μομέντουμ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ είναι αναμφίβολα υπέρ των 'ερυθρολεύκων'.

Άλλωστε στην πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων στο Μαρούσι, στις 4 του περασμένου Απρίλη, ο Ολυμπιακός έστησε πραγματικό πάρτι στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο και εν τέλει επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-1! Μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Μασούρας, με δύο γκολ. Ο διεθνής ακραίος κυνηγός διατηρεί καλή παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές συνολικά στα ντέρμπι με τους 'κιτρινόμαυρους'.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μασούρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει ήδη στο ενεργητικό του 6 γκολ και 4 ασίστ σε μόλις 1227 λεπτά συμμετοχής, ενώ σκόραρε και ένα καταπληκτικό γκολ στην τελευταία υποχρέωση της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Κόσοβο.

Η ανάγκη για το τρίποντο είναι στην πλευρά της ΑΕΚ, που σκοπεύει να πιέσει ψηλά και θέλει τη μπάλα στα πόδια της προκειμένου να επιτεθεί και να πάρει τη νίκη. Αυτή η παράμετρος ενδεχομένως αποτελεί και το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Αναγκασμένοι να ρισκάρουν λίγο παραπάνω οι γηπεδούχοι, η πίεση δεδομένα θα είναι κακός σύμβουλος, έτσι αναμένεται να δημιουργηθούν κενά που οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν την ικανότητα να εκμεταλλευτούν άριστα.

Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες και πολύ περισσότερο ο Μασούρας ευνοούνται σε τέτοιες συνθήκες αγώνα. Ο 27χρονος κυνηγός ξέρει να κινείται άριστα στο χώρο, διαβάζει το παιχνίδι και γνωρίζει πότε να 'χτυπήσει' στην πλάτη της άμυνας για να υποδεχτεί τη μπάλα σε καταστάσεις εκτέλεσης σε πρώτο χρόνο. Η συνήθεια του να συγκλίνει λειτουργώντας υποστηρικτικά στο πλευρό του Ελ Αραμπί ως δεύτερος φορ, προσφέρει στον Ολυμπιακό την πολυτέλεια ενός παίκτη που πατάει περιοχή και συνήθως απειλεί ανενόχλητος.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και μπορεί να συνεχίσει το σερί του, 'πατώντας' και στο γεγονός ότι αυτή που καλείται για αποδείξεις είναι η αντίπαλος του. Εξαιρετικό το 2.40 της winmasters για το σενάριο επικράτησης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ακόμη καλύτερο το 9.50 στην επιλογή να σκοράρει ο Μασούρας το πρώτο γκολ στο ΟΑΚΑ!

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης