Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κυριακή των φαβορί

Η Κυριακή των φαβορί
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 14:26

Στα highlights της χθεσινής ημέρας το ντεμπούτο με νίκη για τον Τσάβι στην Μπαρσελόνα (με εμφανής στροφή σε παιδιά του Συλλόγου), τα 4 γκολ που δέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και το 0-5 του ΠΑΣ επί του φορμαρισμένου Αρη, εντός συνόρων.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Α’ Γαλλίας

Στη Γαλλία Στρασβούργο και Νις είναι μια δυάδα σημείων που πληρώνει κοντά στο 4.50 και μπορεί να πονταριστεί.

Για τη Νις δεν έχω πολλά να προσθέσω, από την αρχή της σεζόν έχω εκφραστεί με κολακευτικά λόγια. Η Κλερμόν είναι από τις αδύναμες ομάδες στην κατηγορία, με το επιθετικό της στυλ να μην είναι καθόλου σίγουρος πως θα την ευνοήσει απέναντι στην τόση ποιότητα της επίθεσης της Νις.

Το Στρασβούργο σκοράρει με τεράστια ευκολία εντός έδρας. Στο γκρουπ των αγώνων με Μπρεστ, Μετς, Σεντ Ετιέν και Λοριάν έχει βάλει 15 γκολ! Μέσο όρο πάνω από τρία κόντρα σε αντιπάλους που πάνω κάτω έχουν την ίδια δυναμική με τη σημερινή του αντίπαλο, τη Ρεμς.

Πέντε ματς χωρίς νίκη είναι η φιλοξενούμενη, στα μάτια μου το 2.30 στο over 1,5 γκολ για το Στρασβούργο είναι από τις πιο value περιπτώσεις της ημέρας.

Στο Μετς-Μπορντό θα λείψει ο βασικός στόπερ και στις δύο πλευρές. Εξάποντο παραμονής, αρκετές φορές τέτοια ματς στη Γαλλία έχουν γκολ. Θα ήμουν πιο ζεστός αν έπαιζε και ο φορ Χουάνγκ στην Μπορντό, αλλά και τώρα δεν είμαι αρνητικός για το 2+ στο over. Aπό ένστικτο σημειώνω και το anytime του Ντε Πρεβίλ στο 3.75. Ο πρώην επιθετικός της Μπορντό, που δεν έπιασε εκεί, σίγουρα θα θέλει να δείξει πράγματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ιταλία & Ισπανία

Στην Ιταλία θεωρώ τη Σαλερνιτάνα τη χειρότερη ομάδα στη Serie A φέτος. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, κέρδισε μόνο τη Βενέτσια σε ένα ματς που το γύρισε όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Στη Σαμπτόρια είδα ένα ενωτικό κλίμα και μια προσπάθεια στήριξης στον προπονητή. Στο 2.40 το διπλό.

Στην Ισπανία υπάρχει ξανά μια περίπτωση υπερκοστολογημένου over. Συνηθισμένοι σε τέτοια την τελευταία διετία, τα έχουμε συζητήσει αρκετά από τη στήλη. Και τα έχουμε πληρωθεί επίσης, για αυτό σκέφτομαι πως αξίζει το ρίσκο και στο σημερινό Χετάφε-Κάντιθ.

Στο 3.06 το over 2,5, η τιμή ανεβαίνει στο 5,65 στο ασιατικό over 3 της Betshop. Ακόμη και ως τυφλό χτύπημα πάνω στην απόδοση και μόνο μπορεί να σταθεί. Προσθέτω και τα αγωνιστικά επιχειρήματα πως η Χετάφε έχει τρία over στα τέσσερα τελευταία εντός και η Κάντιθ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας της φέτος, αλλά και την απουσία του Γιόνσον από τα χαφ της φιλοξενούμενης, θέση όπου το απουσιολόγιο ήταν ήδη γεμάτο.

Κρατάω και το Over στο Ουέσκα-Ιμπιθα στη Σεγούντα. Πήρε νίκη μετά τη διακοπή η Ουέσκα, που με την πρόσληψη του Σίσκο στον πάγκο της μπορεί να τρέξει ένα σερί καλών εμφανίσεων πλέον. Δεδομένα θα ψάξει τη νίκη εντός έδρας, κόντρα σε μια αντίπαλο που σκοράρει εδώ και επτά συναπτά εκτός έδρας.

Προγνωστικά Στοιχήματος Τουρκία-Ολλανδία

Στην Τουρκία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Γαλατασαράι-Φενερμπαχτσέ. Το κλίμα στη φιλοξενούμενη είναι κάκιστο, με φήμες για άσχημες σχέσεις του Περέιρα με τους παίκτες. Μέχρι και κριάρια θυσίαζαν για να αλλάξει η κατάσταση στη Φενέρ. Αλλά δεν νομίζω να λύσει αυτή η πρακτική το πρόβλημα! Στο 2.15 ο άσος για την πιο ήρεμη Γαλατά μοιάζει άλλο ένα από τα σωστά φαβορί της ημέρας.

Προσθέτω στην παραπάνω κατηγορία και τον άσο της Χέρενφεν στην Ολλανδία. Τη θεωρώ καλή ομάδα και αν θυμάστε την είχα ποντάρει και στο 1-1 με τη Ναϊμέγκεν πριν τη διακοπή. Η Βίλεμ έχει τα χάλια της, δεχόμενη 11 γκολ στα τρία τελευταία!

To παιχνίδι μου

Μονά

21/11 –15:00 Χετάφε-Κάντιθ Over 3 (5.65) επί 6,50 μονάδες στη Betshop

21/11 –16:00 Μετς-Μπορντό Ντε Πρεβίλ Anytime (3.75) επί 9,4 μονάδες στη Novibet

Δυάδα στη Stoiximan.gr

21/11 –16:00 Στρασβούργο-Ρεμς Over 1,5 Στρασβούργο (2.30)

21/11 –19:15 Ουέσκα-Ιμπιθα Over 2 (1.83)

Στη δυάδα απόδοσης 4.20 ποντάρισμα 9,60 μονάδες

Δυάδα στη Interwetten

20/11 –18:00 Κλερμόν-Νις 2 (2.30)

20/11 –18:00 Γαλατασαράι-Φενέρμπαχτσε 1 (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 5.06 ποντάρισμα 7 μονάδες.

Διαβάστε επίσης