Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: 'Ντου' με Αγκιμπού ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ!

Στοίχημα: 'Ντου' με Αγκιμπού ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ!
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 11:16

Μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση έχει μπροστά του Ολυμπιακός, που περιμένει τη Φενέρ στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' για την 5η αγωνιστική του Group D στο Europa League. Η κορυφή του ομίλου φαντάζει πλέον μακρινό σενάριο, όμως οι Πειραιώτες χρειάζονται ένα τρίποντο κόντρα στην τουρκική ομάδα για να εξασφαλίσουν 100% το εισιτήριο πρόκρισης για τους '32' της διοργάνωσης!

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έστησαν πάρτι στην Κωνσταντινούπολη κατατροπώνοντας τη Φενέρ. Το τελικό 3-0 υπέρ των 'ερυθρολεύκων' λέει όλη την αλήθεια για εκείνο το ματς και στην πραγματικότητα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο! Η τουρκική ομάδα φτάνει στο Φάληρο με διάθεση εκδίκησης, όμως η αξίωση της αυτή είναι εξαιρετικά φιλόδοξη. Ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο παρελθόν έχει επιβληθεί σε αντιπάλους πολύ ανώτερους της Φενέρ και έχει φέρει στα όρια τους μεγαθήρια όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Όχι πως θα είναι απλή υπόθεση για τους Πειραιώτες το 90λεπτο στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', ωστόσο η δύναμη της έδρας σε συνδυασμό με την ψυχολογία από το 'διπλό' του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προσφέρει ένα δυνατό μομέντουμ στον Ολυμπιακό. Εξάλλου με το μαχαίρι στο λαιμό παίζει η Φενέρ και το γεγονός πως θα υποχρεωθεί να ανοιχτεί στο Φάληρο θα κάνει ακόμη πιο ευάλωτη την ασταθή αμυντική της γραμμή.

Συνθήκη που απλώνεται σαν βούτυρο στο ψωμί των 'ερυθρολεύκων'. Οι Τούρκοι δεν μπορούν παρά να προσαρμόσουν το ανασταλτικό τους πλάνο κυρίως πάνω στον Ελ Αραμπί, ενώ σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει τον Μασούρα που σκόραρε δις στην Πόλη. Με τους δύο αυτούς παίκτες να συγκεντρώνουν την προσοχή της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, ένας τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δράσει στην πλάτη των αντιπάλων του.

Ο Αγκιμπού Καμαρά σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το πέμπτο του φετινό στη σεζόν για όλες τις διοργανώσεις. Ο 20χρονος Αφρικανός μεσοεπιθετικός είναι το νέο διαμάντι στα χέρια του Μαρτίνς, που τον εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή και τον έριξε στα βαθιά. Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος είναι ουσιαστικά η πρώτη γεμάτη του Αγκιμπού Καμαρά σε επαγγελματικό επίπεδο και ο άλλοτε παίκτης της Λιλ δικαιώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή τους.

Δείχνει ξεχωριστή προοπτική, είναι πολύ καλός τακτικά για την ηλικία του, ξέρει να κινείται ανάμεσα στις γραμμές, πατάει περιοχή και εκτελεί σε πρώτο χρόνο δίχως δισταγμό. Δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, έχει αποτελεσματική επιτόπια ντρίπλα και διαθέτει διορατικότητα στην πάσα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα που συνοδεύουν την αναμέτρηση και δεν βολεύουν τον τρόπο παιχνιδιού της Φενέρ. Οι 'ερυθρόλευκοι' έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν πάνω στην πίεση των αντιπάλων τους για το αποτέλεσμα και να χτυπήσουν στις αμυντικές τους αδυναμίες. Έχουν τον τρόπο τους οι Πειραιώτες στο Φάληρο και την ποιότητα να βρουν πρώτοι δύο γκολ στο ματς, επιλογή που προσφέρεται στο 2.06 της winmasters.

O Αγκιμπού Καμαρά μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί στον παίκτη - κλειδί του παιχνιδιού και να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα του στη γραμμή κρούσης. Το ενδεχόμενο να χριστεί σκόρερ ο νεαρός Αφρικανός μεσοεπιθετικός σε οποιαδήποτε στιγμή αναμέτρησης, σε απόδοση 3.50 στη winmasters.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης

«Συνταγή» πρόκρισης στο 3.50

«Συνταγή» πρόκρισης στο 3.50

Η προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Europa League θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή μοίρα των πρωταθλητών Ελλάδος.