Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόρα ο Τικίνιο στο 4.40!

Με φόρα ο Τικίνιο στο 4.40!
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 10:23

Οι Πειραιώτες είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, καθώς μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ επικράτησαν 1-0 στο Φάληρο και της Φενέρμπαχτσε, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League! Χρυσή αλλαγή για τον Μαρτίνς και ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Τικίνιο, που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 90' από ασίστ του κορυφαίου Ρέαμπτσουκ.

Ο Βόλος μετά το εκρηκτικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μοιάζει να έχει ξεφουσκώσει. Πηγαίνει στο Φάληρο μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες και τρεις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς, όπου κατέκτησε δύο βαθμούς από τις ισοπαλίες σε Τούμπα και Νίκαια. Συνεχίζει να έχει επιθετική φιλοσοφία η ομάδα του Αμπασκάλ, είναι επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, ρισκάρει αλλά αδυνατεί να βελτιώσει την εικόνα της στα μετόπισθεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και μοιάζει δεδομένο πως ο Τικίνιο θα πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση. Έχουν το μομέντουμ οι 'ερυθρόλευκοι' και μαζί τον τρόπο να επιβάλλουν το παιχνίδι τους, με τον Βραζιλιάνο φορ στην κορυφή της γραμμής κρούσης έτοιμο να δώσει τις λύσεις στο γκολ.

Να σκοράρει ο Τικίνιο 2+ γκολ κόντρα στο Βόλο, στο 4.40 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης