Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Η εγγύηση Φαλ, ο «εγκέφαλος» Μίσιτς και ο… μόνος Χάινς

Στοίχημα | Euroleague: Η εγγύηση Φαλ, ο «εγκέφαλος» Μίσιτς και ο… μόνος Χάινς
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 14:16

Μεγάλα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague, και εμείς θα ασχοληθούμε με τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις. Αρχικά, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην φορμαρισμένη Ούνικς.

Μετά έχουμε την Εφές να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι να ταξιδεύει στο Βερολίνο για να σπάσει το σερί ηττών.

Μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις βρήκαμε τρία πολύ καλά σημεία από την κατηγορία «Ειδικά παικτών» της Stoiximan και σας τα παρουσιάζουμε.

Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός

Μουσταφά Φαλ 10+ πόντους 1.80 απόδοση

Στηρίζουμε τον γίγαντα του Ολυμπιακού, ο οποίος μετράει 8.8 πόντους μέσο όρο, όμως πρόκειται για ένα όριο το οποίο το έχει ξεπεράσει 3 στις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Έχει σκοράρει 13, 15, 12, 7 πόντους κόντρα σε Ζενίτ, Εφές, Μακάμπι και Αρμάνι αντίστοιχα. Ομάδες με καλούς ψηλούς, που αρέσκονται στην επαφή και στην άμυνα.

Η Ούνικς «πονάει» στην ρακέτα και θεωρούμε πως ο Φαλ θα βγάλει σχετικά εύκολα το όριο των 10 πόντων και θα μας πληρώσει για ακόμη μια εβδομάδα.

Εφές – Μπαρτσελόνα

Μίσιτς 23+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ 1.93 απόδοση

Ο Σέρβος σταρ της Εφές μετράει φέτος μέσο όρο 15.7 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ σε 27 λεπτά συμμετοχής. Σήμερα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία αγωνίζεται χωρίς τους Χίγκινς και Καλάθη, αναμένεται να πάρει πολλές αποφάσεις και να ανοίξει τον δρόμο για την νίκη της ομάδας του, κόντρα σε μια ομάδα με ελλιπή περιφέρεια.

Πρόκειται για έναν παίκτη ικανό να βγάλει το όριο του 23+ και μόνο με πόντους στην καλή του μέρα, οπότε στηρίζουμε την ποιότητα του.

Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο

Χάινς 7+ πόντοι 1.55 απόδοση

7.5 πόντους μέσο όρο μετράει φέτος σε 12 παιχνίδια στην Euroleague ο πολύπειρος Κάιλ Χάινς. Ο δυναμικός σέντερ «τσέπης» της Αρμάνι διανύει μια πολύ καλή σεζόν και βοηθάει την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Σήμερα, θα αγωνιστεί περισσότερο από τα 22’ που αγωνίζεται κατά μέσο όρο, καθώς λείπουν οι Μήτογλου και Ταρζούσκι και θα πάρει σίγουρα μερικά από τα λεπτά τους. Αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη λύση και οι 7 πόντοι μόνο πολλοί δεν είναι για έναν τέτοιον παίκτη. Στηρίζουμε τον Χάινς, ο οποίος θα παλεύει… μόνος με τους ψηλούς της Άλμπα.

Διαβάστε επίσης