Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Πέμπτη την περιμένει το παιχνίδι της χρονιάς

Την Πέμπτη την περιμένει το παιχνίδι της χρονιάς
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 - 13:54

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Με το… μυαλό στην Ευρώπη η Μπράγκα

Διαφωνώ με το τόσο μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας στο Μπράγκα – Εστορίλ. Η φιλοξενούμενη αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής σεζόν, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά της (5-6-1), με μόλις μία ήττα και αυτήν οριακή από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία «άλωσε» το «Νταλούζ» και έκτοτε μετρά 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις (η μοναδική ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντόρτμουντ)!

Η Εστορίλ παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια (1-5-0), την στιγμή που η Μπράγκα εντός έδρας είναι μεν αρκετά δυνατή, αλλά έχει κάνει τις «γκέλες» της (ισοπαλία με Μποαβίστα και Γκιμαράες) δείχνοντας ότι δεν είναι άτρωτη.

Το κυριότερο στοιχείο που με ωθεί στην κόντρα είναι το επερχόμενο και ιδιαίτερα κομβικό για την πρόκριση παιχνίδι της Μπράγκα στο Europa League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι δεδομένο πως αυτήν την χρονική στιγμή μετρά η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (αν κερδίσει τον Ερυθρό προκρίνεται ως πρώτη) και ενδεχομένως αυτό να την αποπροσανατολίσει, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί και ο αγώνας στο «Ντραγκάο» με την Πόρτο.

Δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές από πλευρά γηπεδούχων, με το «διπλό» να φτάνει το 6.80 στην νέα στοιχηματική που ήρθε στην Ελλάδα και αποτελεί την υψηλότερη τιμή της αγοράς. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν θα έπρεπε να προσφέρεται πάνω από 4.20. Εναλλακτικά, υπάρχει και το Χ2 στο 2.67 της Betshop.

Η ευκαιρία της Σταμπάεκ

Στην Νορβηγία βρισκόμαστε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με την Σταμπάεκ να μάχεται για την… ζωή της και την Ρόζενμποργκ να είναι αδιάφορη, ντεφορμέ (0-3-2 στα 5 τελευταία) και εκτός έδρας όχι κάτι το ιδιαίτερο φέτος.

Η Σταμπάεκ έρχεται από 2 πειστικές εντός έδρας νίκες, σε περίπτωση νίκης απόψε τσεκάρει τα μπαράζ και ίσως της δοθεί η ευκαιρία να σώσει εντελώς την χρονιά την τελευταία αγωνιστική αν σήμερα η Οντ ηττηθεί στην έδρα της Βίκινγκ (Οντ-Σταμπάεκ στο φινάλε).

Στο 2.90 ο άσος κινήτρου.

Σκοράρουν στο Ο.Α.Κ.Α

Η ΑΕΚ μας πλήρωσε από το… 9’ στο Γιάννενα την περασμένη εβδομάδα, με τον Γιαννίκη σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά ταυτόχρονα δέχεται και αρκετά τέρματα. Πλέον, έφτασε τα 7 σερί over (με 6 απ’ αυτά να είναι goal/goal).

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ Καρλίτος, μόλις σε ένα παιχνίδι στα 6 τελευταία έμεινε «άσφαιρος» και θεωρώ πως έχει καλές τύχες να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά σήμερα.

Το goal/goal έχει αξία στο 2.13 της Betshop, κάπου στο 1.90 το δικό μου estimation.

Με combo στην Ελβετία

Κλείνω με το goal/goal+over στο Σεντ Γκάλεν – Γκρασχόπερς. Η Σεντ Γκάλεν δεν είναι καλά, αλλά επιθετικά (τουλάχιστον εντός έδρας) παράγει αρκετές φάσεις. Με goal/goal+over τα 3 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της Γκρασχόπερς, όπως και τα 4/6 τελευταία με τα δύο να μένουν στο 1-1.

Στέκεται μία χαρά σε τιμές διπλασιασμού το combo.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Fonbet:

5/12 – 22:30 – Μπράγκα – Εστορίλ: 2 (6.80) με 10 μονάδες

Μονά/δυάδα:

5/12 – 18:00 – Σταμπάεκ – Ρόζενμποργκ: 1 (2.90) με 20 μονάδες στην Bet365 με Π.Π

5/12 – 22:30 – Μπράγκα – Εστορίλ: Χ2 (2.67) με 20 μονάδες στην Betshop

Και δυάδα στην Bet365 με Π.Π την Σταμπάεκ σε απόδοση (2.50Χ2.90=7.25) με 7 μονάδες

Δυάδα Betshop:

5/12 – 17:30 – Σεντ Γκάλεν – Γκρασχόπερς: goal/goal+over (1.91)

5/12 – 19:30 – ΑΕΚ – ΠΑΟ: goal/goal (2.13)

Στη δυάδα απόδοσης 4.07 ποντάρισμα 23 μονάδων

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης