Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βραδιά μεγάλων διπλών και διπλασιασμού

Βραδιά μεγάλων διπλών και διπλασιασμού
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 11:03

Αμιγώς «ερυθρόλευκο» το ενδιαφέρον της Πέμπτης, με το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού να δίνουν μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες.

Φαβορί του 2.10 στο Βέλγιο

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League είναι γεγονός, με το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζεται στην Αμβέρσα κόντρα στην Αντβέρπ (19:45). Η ομάδα του Πορτογάλου χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Άιντραχτ για να καταλάβει την κορυφή του ομίλου και να περάσει απευθείας στους «16».

Βάσει μομέντουμ, κινήτρου και πρόσφατης φόρμας, οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης. Το παραπάνω αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, με τις στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν σε τιμές φαβορί το διπλό, στο 2.10 και τον άσο στο 3.15.

Σε επίπεδο προσώπων, δεν αναμένονται εκπλήξεις στο βασικό σχήμα από τον έμπειρο τεχνικό των πρωταθλητών. Ο Ελ Αραμπί θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης και αναμένεται να αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» και το ενδεχόμενο να σκοράρει προσφέρεται στο 2.10. Εναλλακτικά ο «ζεστός» Τικίνιο κοστολογείται στο 2.25.

Ευκαιρία για τρίτο σερί διπλό

Μερικά λεπτά αργότερα, πραγματοποιείται και το τζάμπολ στη μάχη του μπασκετικού τμήματος με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα (20:00). Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα φέρει δικαίως τον τίτλο του φαβορί, προερχόμενο από δύο μεγάλα διπλά σε Μιλάνο και Καζάν. Η απλή νίκη του Ολυμπιακού στην «Χάλα Πιονίρ» βρίσκεται στο 1.59, ενώ η νίκη με χάντικαπ 3,5 πόντων στο 1.91.

Θετικός οιωνός για τους Πειραιώτες και οι τρεις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις τους εκεί. Μάλιστα, οι δύο από αυτές ήρθαν με λιγότερους από 70 πόντους ενεργητικό και όπλο την άμυνα (66-64, 62-57). Φέτος, το line των συνολικών πόντων αγώνα είναι στους 148,5, με απόδοση 1.91 και 1.87 αντίστοιχα.

Τέλος, και για τις δύο αναμετρήσεις υπάρχουν 600 προσφερόμενες αγορές. Ανάμεσά τους βρίσκονται combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (γκολ, ασίστ, ριμπάουντ, πόντοι) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ

Δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο επιλογές για ποντάρισμα σε αξιόλογες αποδόσεις από το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ!