Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Ελ Αραμπί reloaded στην Αμβέρσα!

Στοίχημα: Ελ Αραμπί reloaded στην Αμβέρσα!
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 11:32

'Ερυθρόλευκη' απόβαση στην Αμβέρσα! Ο Ολυμπιακός έφτασε άνετος στο Βέλγιο, αφού ο βασικός στόχος της πρόκρισης από το Group D του Europa League έχει επιτευχθεί από την 5η αγωνιστική και το 1-0 επί της Φενέρ. Δεν έχει όμως σκοπό να... κάτσει ήσυχος. Από τη στιγμή που η πρωτιά του ομίλου είναι ακόμη προς διεκδίκηση, οι Πειραιώτες θέλουν από την πλευρά τους να κάνουν αυτό περνάει από το δικό τους χέρι. Να κερδίσουν την Αντβέρπ και να περιμένουν τα καλά μαντάτα από την Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Άιντραχτ.

Για τους Βέλγους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ευρωπαϊκή τους πορεία έχει ολοκληρωθεί και το ματς στο 'Bosuilstadion' είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και κίνητρο πέραν του γοήτρου δεν υπάρχει. Δεν είναι κακή ομάδα η Αντβέρπ, αντιθέτως στις λεπτομέρειες έχασε βαθμούς που θα μπορούσαν να δώσουν συνέχεια στη φετινή της προσπάθεια εκτός συνόρων. Πλέον όμως οφείλει να στραφεί στη μάχη που δίνει στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας τον τίτλο. Είναι 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή και το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι λογικό στην άκρη του μυαλού της η σκέψη να ταξιδεύει ήδη σε αυτό το ματς.

Ο Ολυμπιακός καλπάζει στη Super League. Αήττητος μετά από 12 αγωνιστικές και μόνος πρώτος στην κορυφή, με διαφορά έξι βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την άνεση να ρίξει τα καλύτερα του όπλα στη μάχη της Αμβέρσας, κι ας έρχεται το ζόρικο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή. Εξάλλου οι λύσεις στο ρόστερ των Πειραιωτών είναι πολλές και δίνουν το πλεονέκτημα της ευελιξίας.

Στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν την αναμέτρηση στο Βέλγιο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δοκίμασε κάμποσα πράγματα σε πρόσωπα αλλά και διάταξη. Ωστόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μοιάζει να έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα αντί του Τικίνο. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος παιχνιδιού της Αντβέρπ ευνοεί τα χαρακτηριστικά του Μαροκινού φορ, που διαθέτει μια πλήρη γκάμα κινήσεων εντός αλλά και εκτός περιοχής. Γεγονός που καθιστά τον Ελ Αραμπί πιο απρόβλεπτο για την αντίπαλη άμυνα, ειδικά όπως αυτή της Αντβέρπ που συνηθίζει να ρισκάρει.

Άλλωστε ο έμπειρος επιθετικός είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία των 'ερυθρολεύκων', με 16 τέρματα σε 33 παιχνίδια! Στη σχετική λίστα ξεπέρασε τους Κώστα Μήτρογλου και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που αμφότεροι έχουν πετύχει από 15 γκολ. Έχει τον τρόπο του ο Ελ Αραμπί και σίγουρα το έχει αποδείξει απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες με πολύ μεγαλύτερο προφίλ από αυτό της Αντβέρπ.

Η βελγική ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει και θα διατηρήσει την επιθετική της πρωτοβουλία, συνθήκη που βολεύει τον Ολυμπιακό. Στο 2.11 της winmasters η πιθανότητα νίκης στο 'Bosuilstadion' για τους Πειραιώτες, που θα στηριχτούν στον εκτελεστικό οίστρο του μεγάλου τους σκόρερ. Αν ο Ελ Αραμπί βρει μπόσικη την οπισθοφυλακή των γηπεδούχων δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και μπορεί να στήσει πάρτι πρωτιάς για τον Ολυμπιακό στην Αμβέρσα και μαζί να επιβεβαιώσει σε απόδοση 6.00 της winmasters το σενάριο να σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση...

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης