Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα | Euroleague: Η ποιότητα του Μίσιτς, το ματς του Λαρεντζάκη και ο Ζίζιτς

Στοίχημα | Euroleague: Η ποιότητα του Μίσιτς, το ματς του Λαρεντζάκη και ο Ζίζιτς
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 14:51

5 αναμετρήσεις σήμερα, στην πρώτη αγωνιστική ημέρα της 14ης αγωνιστικής της Euroleague. Θα ασχοληθούμε με τις 3 από αυτές και, κλασσικά, με επιλογές από την κατηγορία «Ειδικά Παικτών» της Stoiximan.

Με φόρα λοιπόν από το 3/3 της προηγούμενης εβδομάδας, αναζητούμε το δεύτερο σερί ταμείο. Αρχικά, θα δώσουμε προσοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα..

Μετά έχουμε την Εφές του Μίσιτς, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν και τέλος θα ασχοληθούμε και με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Ούνικς Καζάν, στο Τελ Αβίβ.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Λαρεντζάκης 6+ πόντοι 1.85 απόδοση

6.3 πόντους μέσο όρο μετράει ο γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις και προέρχεται από δύο συνεχόμενα «διψήφια» παιχνίδια. 18 πόντοι κόντρα στην Αρμάνι και 10 κόντρα στην Ούνικς. Η πρόσφατη φόρμα του, σε συνδυασμό με τις περσινές επιδόσεις του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, μας οδηγεί στο 6+ των πόντων του.

Πέρσι πέτυχε 11 πόντους στο Βελιγράδι και 7 στο ΣΕΦ κόντρα στον Ερυθρό, κάτι που δείχνει πως αυτή η ομάδα του… ταιριάζει. Συν το ότι είναι ένα ματς το οποίο απαιτεί πολύ σκληράδα και «ξύλο», στο οποίο ο Λαρεντζάκης είναι… μανούλα. Θα παίξει, σήμερα, και θα μας «πληρώσει»

Μπάγερν – Εφές

Μίσιτς 23+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ 1.70 απόδοση

Ο Σέρβος σταρ της Εφές μετράει φέτος μέσο όρο 16.6 πόντους, με 2.2 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά παιχνίδι. Προέρχεται από μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, και όπως είχαμε πει και την προηγούμενη φορά, το όριο των 23 πόντων, ριμπάουντ και ασίστ, είναι ικανός να το «βγάλει» μόνο με πόντους.

Έχει βρει ρυθμό, η Εφές έχει ανάγκη από νίκες και σήμερα θα πάρει πάλι στις πλάτες του την τουρκική ομάδα, για να την οδηγήσει στην 5η της νίκη στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ούνικς Καζάν

Ζίζιτς 10+ πόντοι 1.52 απόδοση

Στήριξη στον Κροάτη σέντερ της Μακάμπι αυτήν την εβδομάδα, κόντρα σε μία ομάδα η οποία… «πονάει» στην άμυνα στη ρακέτα. Η θέση «5» της Ούνικς δεν είναι οχυρωμένη και εκεί θα στοχεύσουμε. Ο Ζίζιτς, μετράει μέσο όρο 12.4 πόντους και έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στις 7 από τις 9 φετινές αναμετρήσεις.

Αγωνίζεται μέσο όρο 20 λεπτά, παίρνει «μπάλες» στο ποστ και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ούνικς. Στήριξη λοιπόν στο 10+ του Ζίζιτς, ο οποίος το έχει πετύχει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του φέτος.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης