Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυάδα τριπλασιασμού από το Conference League

Δυάδα τριπλασιασμού από το Conference League
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021 - 15:46

Πλούσιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, από όπου προκύπτουν δύο επιλογές pre game ενώ το βάρος πέφτει στο… live betting. Η απόφαση μας εδώ στο BetMarket, είναι να κάνουμε ένα Live Blog που θα ξεκινήσει σήμερα στις 19:30 και θα ολοκληρωθεί περίπου τα μεσάνυχτα. Στόχος είναι να παρακολουθήσουμε μαζί τα παιχνίδια και άμεσα να συζητάμε στοιχηματικά ό,τι συμβαίνει. Σας περιμένουμε όλους.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Γιουρόπα λιγκ

Στο Γουέστ Χαμ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ το κίνητρο είναι ξεκάθαρα στην μεριά των Κροατών, με το «διπλό» στο 3.75 παρά την αδιαφορία των Αγγλων. Η Γουέστ Χαμ δεν θεωρώ πως θα αδιαφορήσει, αλλά με το «φορτωμένο» πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι δεδομένο πως θα προβεί σε αλλαγές.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι έμπειρη ομάδα, με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πιθανότητες να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Θεωρώ πως θα περιμένει και θα παραταχθεί με στόχο να «χτυπήσει» στην κόντρα. Η αλλαγή τεχνικού ενδέχεται να βοηθήσει, ωστόσο το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα… καλύτερά της και με βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Προγνωστικά Κονφερενς Λιγκ

Στάση στο Βασιλεία – Καραμπάκ. Οι Ελβετοί σώθηκαν στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την υποδεέστερη Λωζάνη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ηττηθεί στην έδρα τους από την Σεντ Γκάλεν.

Η Καραμπάκ είναι σε φόρμα, μία σκληρή ομάδα που εκτός έδρας έχει αξιόλογες επιδόσεις και θέλει τη νίκη για να πάρει την απευθείας πρόκριση. Δεν νομίζω πως οι διαφορές τους είναι τόσο μεγάλες ώστε το «διπλό» να φτάνει κοντά στο 4.00.

Σε αξιόλογη απόδοση το «διπλό» της Μπόντο Γκλιμτ στην έδρα της Ζόρια. Οι Νορβηγοί με νίκη είναι σίγουρα πρώτοι και παίρνουν την απευθείας πρόκριση, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να πάρουν μέρος στα προκριματικά και να αλλάξουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, καθώς το πρωτάθλημά τους έχει ολοκληρωθεί.

Οι Ουκρανοί είναι αποκλεισμένοι και έχουν σημαντικό ματς μπροστά τους με την Ντινάμο Κιέβου. Ανώτεροι οι Νορβηγοί, το έδειξαν και απέναντι στην Ρόμα.

Κλείνω με το Ομόνοια – Καϊράτ, αναμέτρηση στην οποία θεωρώ πως θα δούμε γκολ, με το over στο 1.90. Αμφότερες έχουν αποκλειστεί, έτσι σε μία αναμέτρηση δίχως σκοπιμότητες και πίεση μπορούμε να δούμε τουλάχιστον τρία τέρματα, όπως άλλωστε στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων τους στο Κόνφερανς Λιγκ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Stoiximan.gr

9/12 – 19:45 – Ζόρια – Μπόντο Γκλιμτ: 2 (1.85):

9/12 – 22:00 – Ομόνοια – Καϊράτ: over (1.95)

Στη δυάδα απόδοσης 3.60 ποντάρισμα 20 μονάδων

Διαβάστε επίσης