Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MatchCombo με σούπερ απόδοση για το Ολυμπιακός-Άρης

MatchCombo με σούπερ απόδοση για το Ολυμπιακός-Άρης
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 - 10:29

O πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, που βρίσκεται πια σε τροχιά playoffs κι ας ξεκίνησε την προσπάθεια του με -6 (περιμένει την απόφαση του CAS) την φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αμβέρσα, έμειναν δεύτεροι στον όμιλο τους στο Europa League και τους περιμένει μια δύσκολη κλήρωση τη Δευτέρα. Εντούτοις ο εγχώριος τίτλος παραμένει ο βασικός στόχος της σεζόν, έτσι η νίκη κόντρα στον Άρη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Οι 'κίτρινοι' αντέδρασαν εντυπωσιακά μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρασαν με 'διπλό' από την Τούμπα και στη συνέχεια πήραν το τρίποντο και στο ματς με τον Αστέρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως συχνά δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και αφήνει βαθμούς σε ματς που είναι καλύτερη. Το ρόστερ είναι γεμάτο, λύσεις υπάρχουν και μεσοεπιθετικά υπάρχει μπόλικο ταλέντο στη δημιουργία.

Ικανός ο Άρης να δημιουργήσει προβλήματα στους 'ερυθρόλευκους', έστω κι αν η προοπτική αποτελέσματος στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' δεν είναι μεγάλη για οποιαδήποτε ομάδα εντός συνόρων. Θα βρει όμως τις στιγμές του και ένα γκολ μπορεί να βάλει σε πίεση τους γηπεδούχους. Μασούρας, Ελ Αραμπί και Αγκιμπού έμειναν εκτός βασικού σχήματος στην ήττα από την Αντβέρπ και επιστρέφουν στην ενδεκάδα απέναντι στον Άρη.

Αυτή η τριάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει για τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό Αφρικανό να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως συνήθως έρχεται από την πίσω ζώνη για να απειλήσει μια ήδη απασχολημένη άμυνα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Φάληρο, over 3,5 κόρνερ για τον Άρη και να βρει δίχτυα ο Αγκιμπού, σε απόδοση 13.00 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης