Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό σημείο σε απόδοση διπλασιασμού από το Πόλο

Δυνατό σημείο σε απόδοση διπλασιασμού από το Πόλο
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 - 14:28

Βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και αύριο, όχι φυσικά στο ποδόσφαιρο που δεν είναι άξιοι ούτε μια κλήρωση της προκοπής να κάνουν, αλλά στα ευγενή αθλήματα της Πετοσφαίρισης και της Υδατοσφαίρισης που μας προσφέρουν δυνατές και ακόμη σχετικά ανόθευτες από την άκρατη εμπορευματοποίηση συγκινήσεις.

Παρακάτω ακολουθούν αναλύσεις και προγνωστικά, ενώ να σας υπενθυμίσουμε πως στο Betmarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα FonbetGreece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Στο Πόλο έχουμε καλύτερο δείγμα και εικόνα για το potential των ομάδων, καθώς αισίως έχουμε φτάσει στην 5η αγωνιστική και πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μεγάλο παιχνίδι της αποψινής βραδιάς, είναι αυτό μεταξύ της Μπαρτσελονέτα και της Φερεντσβάρος που είναι ουσιαστικά και ο τελικός για την 3η θέση του α’ ομίλου, οπότε παρότι το 1,88 του άσσου μοιάζει τσιμπημένο, θα το αφήσω σεβόμενος την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Αντίθετα, θα κρατήσω το άσσο της Νόβι Μπέογκραντ στο -1,5 εναντίον της καλής μεν, αλλά κατώτερης ποιοτικά Μπρέσια. Η Νόβι Μπέογκραντ είναι ένας γαλαξίας αστέρων που παίζει χωρίς άγχος και θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης για να θεμελιώσει τη δεσπόζουσα θέση της στη φετινή διοργάνωση. Τέλος, κρατάω και το διπλό του Ανόβερου (στα 5,5 γκολ πλεονέκτημα) στη Μασσαλία. Πολύ καλή ομάδα η Μαρσέιγ φέτος, αλλά τα 5,5 γκολ χάντικαπ κόντρα στο σκληροτράχηλο Ανόβερο που έχει αφήσει επίσης πολύ καλές εντυπώσεις, είναι σκέτη υπερβολή.

Από τις αυριανές αναμετρήσεις, θα κρατήσω το αρκετά πιθανό “βεγγαλικό” της Μπενφίκα εναντίον της Μπερλίν. Οι Γερμανοί δεν μου άρεσαν κόντρα στη Βοϊβοντίνα και ειδικά εκτός έδρας χάνουν παραδοσιακά μεγάλο μέρος της δύναμης τους (ενώ έχουν χάσει και εμβληματικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι). Αντίθετα η Μπενφίκα, έδειξε καλά στοιχεία στην Αγία Πετρούπολη και το πιθανότερο είναι να δούμε ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η επιλογή του Betmarket.gr

14/12 - 20:45 Νόβι Μπέογκραντ - Μπρέσια, «Άσος» -1,5 (1,90) – Τσάμπιονς Λιγκ

Πόλο

Μονό σε απόδοση 1,90 στην Bet365 με 25 μονάδες

Διαβάστε επίσης