Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατιάτικες δυάδες τετραπλασιασμού

Σαββατιάτικες δυάδες τετραπλασιασμού
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 - 13:48

Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν μου αρέσει η κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί. Ο ιός σαν να έχει… ξεφύγει πάλι στην Ευρώπη και επηρεάζει ακόμη σε μεγάλο βαθμό πολλούς τομείς της ζωής μας.

Στον μικρόκοσμό μας, ποδόσφαιρο και στοίχημα, βλέπουμε αρκετές αναβολές αγώνων και ομάδες να ανακοινώνουν πολλά κρούσματα. Στην Αγγλία ο μεγάλος χαμός, καθώς δεν είναι μόνο οι πέντε αναβολές στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και οι καμιά εικοσαριά στις μικρές κατηγορίες.

Στη δική μας Σούπερ Λιγκ δεν θα γίνει ξανά ο αγώνας του Απόλλωνα, κρούσματα και σε αρκετές ομάδες στη Serie B Ιταλίας. Γενικότερα ένα μπέρδεμα που σίγουρα επηρεάζει και τη μελέτη του παίκτη.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ολλανδίας

Η Αλκμάαρ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Εχασε σημαντικούς παίκτες στην αρχή της χρονιάς αλλά σιγά σιγά έδεσε το καινούριο ρόστερ και τώρα δείχνει πραγματικά σε καλή στιγμή. Το εντελώς αντίθετο από τη Βίλεμ, που έχει φάει οκτώ γκολ στα δύο τελευταία και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Ο άσος με χάντικαπ δεν είναι άσχημος στο 1.90.

Προσωπικά στέκομαι περισσότερο στο over 3 σε τιμές διπλασιασμού, περιμένοντας τη γηπεδούχο να μπει στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι μετά τη νίκη επί του Αγιαξ. Από κοντά και το over 9,5 κόρνερ στο ματς. Η Αλκμάαρ κερδίζει σταθερά πολλά κόρνερ στα παιχνίδια της και κάτι αντίστοιχο περιμένω και σήμερα.

Σε κακή κατάσταση η Χέρακλες, έχει πληγωθεί πολύ από τις απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών της και μετρά σερί πέντε επίσημων παιχνιδιών με ήττες. Σηκώνει συζήτηση η κόντρα της, με το διπλό της Γκρόνιγκεν να φτάνει κοντά στις 3,5 μονάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Τουρκία.

Σε τρομερή φόρμα η Μπασακσεχίρ που μεταξύ άλλων έχει τρία σερί διπλά με οκτώ γκολ ενεργητικό. Η Γαλατά έχει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία, κάτι που σε συνδυασμό με την κατάσταση της φιλοξενούμενης δίνει αξία στο διπλό του 3.50.

Το σκέφτηκα πολύ, το ζύγισα αρκετά αλλά δεν θα το τολμήσω γιατί η Γαλατά κάνει κάτι… κουλά εντός έδρας, όπως το 4-2 με τη Μαρσέιγ 20 μέρες πριν. Πάω ευκολότερα στο over 1,5 της Μπασακσεχίρ στο 2.78, ενώ μπαίνει εύκολα σε κάποια δυάδα το over σε τιμές διπλασιασμού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σκωτίας

Ένα περίεργο παιχνίδι των αποδόσεων στο Μαδέργουελ-Σεντ Τζόνστον. Η γηπεδούχος δεν είχε ματς μεσοβδόμαδα και στην έδρα της κερδίζει δύο σερί με μηδέν παθητικό. Η φιλοξενούμενη έχει πέντε σερί ήττες, έξι χωρίς νίκη και μόλις ένα γκολ στο διάστημα αυτό.

Επιπλέον είχε ταξίδι μεσοβδόμαδα και δεύτερο σερί εκτός. Ενας άσος του 2.30 που έπρεπε να… οδεύει προς το 2.10, αλλά αντ’ αυτού ανέβηκε στο 2.60!

Στο Νταντί-Χαρτς είναι πάρα πολύ κακό το ρεπορτάζ στη γηπεδούχο, όπου υπάρχει σχεδόν μια ενδεκάδα απόντων. Σε μια Νταντί που δίνει τρίτο σερί ματς σε μια εβδομάδα, ερχόμενη από δύο ταξίδια. Στο 1.90 το διπλό, ξεπερνά το 2.00 αν πάμε στο over 1,5 γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα στη Stoiximan.gr

18/12 –17:00 Νταντί-Χαρτς Over 1,5 Xαρτς (2.05)

18/12 –21:00 Aλκμάαρ-Βίλεμ Over 3 (1.98)

Στη δυάδα απόδοσης 4.09 ποντάρισμα 7 μονάδες

Δυάδα στη Novibet

18/12 –18:00 Γαλατασαράι-Μπασακσεχίρ Over 2,5 (1.92)

18/12 –21:00 Aλκμάαρ-Βίλεμ Over 9,5 κόρνερ (2.08)

Στη δυάδα απόδοσης 3.99 ποντάρισμα 7 μονάδες

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης