Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καλύτερος Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων

Ο καλύτερος Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 14:45

Σε μέρες με πολύ λίγα αθλητικά γεγονότα, η παγίδα για τον μπουκ και τον παίκτη είναι πανομοιότυπη: Ο μπουκ είναι υποχρεωμένος “βρέξει, χιονίσει” να απλώσει στον πάγκο του την πραμάτεια του και να διαλαλήσει ότι καλύτερο (δεν) έχει, ακόμη κι αν ξέρει ότι οι αποδόσεις του είναι ακαλιμπράριστες και επίφοβες, δεν τον νοιάζει, γιατί ξέρει ότι υπάρχει η χοάνη του live betting και το θυμικό του μέσου παίκτη (που θα ποντάρει αβασάνιστα σε ότι κινείται, από U19 Τουρκίας, μέχρι Βόλεϊ Γυναικών Αλγερίας) και όλα στο τέλος της μέρας θα ισορροπήσουν εκεί που ορίζει η γκανιότα.

Ο παίκτης από την πλευρά του (ακόμη και ο πιο έμπειρος), είναι επίσης αναγκασμένος να λειτουργήσει σε περιορισμένη γκάμα επιλογών που μπορεί εύκολα να κάνει πιο ελαστικά τα κριτήρια του και να γλιστρήσει σε συμβιβασμούς που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανε: γιατί είναι σαφώς πιο εύκολο να διακρίνεις διαφορές σε αξία και να “διαχωρίσεις την ήρα από το στάρι”, όταν έχεις πχ μια προεπιλογή από 6-7 σημεία για να καταλήξεις στο 2-3 καλύτερα (ήτοι, με το μεγαλύτερο “value”) από το να έχεις στο χέρι μόνο ένα ή δύο σημεία (αποδόσεις) και αν ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις το “value” που περιέχουν.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το ματς της ημέρας, από κάθε άποψη, για τον Trader, είναι το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο, μεταξύ της απρόσμενα δυνατής και φέτος Μπρέσια (καθώς το καλοκαίρι έχασε αρκετούς παίκτες κλειδιά), με τον καλύτερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων. Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπρέσια είναι παραδοσιακά πολύ δυνατά, αλλά αν οι δύο ομάδες ήταν πλήρεις, ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από τους Ιταλούς και θα ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης.

“Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπρέσια είναι μια εξαιρετική ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς εκεί. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αγωνιστούμε όλοι και αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας ακολουθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο ελπίζω ότι στο δεύτερο μισό θα είμαστε υγιείς. Όπως και να έχει θα δώσουμε το 100% για να ολοκληρώσουμε αυτό το χρόνο με τη νίκη και να επιστρέψουμε με την νίκη στον Πειραιά.”

Τα παραπάνω χθεσινά λόγια του κορυφαίου τερματοφύλακα των “ερυθρολεύκων” Μάρκο Μπίγιατς, δεν τα λες και ενθαρρυντικά, αλλά αυτό που όμως που θεωρώ κρίσιμο, είναι το γεγονός της σίγουρης επιστροφής (καθώς έπαιξε κανονικά το Σάββατο με την Γλυφάδα) του “φουνταριστού” Χριστόδουλου Κολόμβου. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης κόντρα στην Γιαντράν Σπλιτ είχε παίξει χωρίς φουνταριστό και η επιστροφή του Κολόμβου είναι κομβικής σημασίας, γιατί τώρα θα απελευθερωθούν περισσότερο οι Φιλίποβιτς, Φουντούλης, Γενηδουνιάς για να “πυροβολήσουν” από την περιφέρεια.

Η Μπρέσια είναι σκληρή ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, κολακεύεται όμως από τη βαθμολογία, καθώς τόσο εντός έδρας κόντρα στη Φερεντσβάρος, όσο και την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι, έσωσε το βαθμό με “κινηματογραφικό” τρόπο, ανατρέποντας χάντικαπ δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό και με τους αντιπάλους να έχουν εντωμεταξύ χάσει χρυσές ευκαιρίες να “κλειδώσουν” τα ματς.

Ο 1ος όμιλος, αποκαλείται εύλογα “όμιλος του θανάτου“, καθώς η ιδιαιτερότητα της αυτόματης πρόκρισης της Νόβι Μπέογκραντ στο Final 8 σαν διοργανώτρια, αφήνει τους Ολυμπιακό, Μπρέσια, Φερεντσβάρος και Μπαρτσελονέτα να παλεύουν για τρεις θέσεις. Αυτή ακριβώς η συνθήκη προσδίδει σε κάθε μεταξύ τους αγώνα χαρακτήρα τελικού και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει το ενδεχόμενο συμβιβασμού (πχ με ισοπαλία απόψε) για καμία ομάδα.

Εν κατακλείδι, ο φετινός Ολυμπιακός είναι τρομαχτικός, το πρέσινγκ πολύ ψηλά που πνίγει τον αντίπαλο και η ατσάλινη άμυνα του (με 8 γκολ παθητικό μέσο όρο έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, με τον μ.ο. να ήταν ακόμη χαμηλότερος εάν δεν κατέβαζε ταχύτητα στην 4η περίοδο με τη Γιαντράν, αφήνοντας το 12-6 να γίνει 12-10) και υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν καθαρό φαβορί (της τάξης του 1,75) για διπλό στην Μπρέσια. Απόψε μας προσφέρουν το διπλό του στο 2,70 και το Χ2 στο 2,10 και όπως εξήγησα παραπάνω, ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα έχει φουνταριστό, δεν το φοβάμαι το ματς κι ας πέσω στην παγίδα της υπερεκτίμησης του value όταν έχεις στη διάθεση σου ένα μόνο ματς…

Το παιχνίδι μου

21/12 – 21:30 Μπρέσια – Ολυμπιακός 2 (2,70) – Τσάμπιονς Λιγκ Πόλο

Μονό σε απόδοση 2,70 στον Stoiximan με 40 μονάδες

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

Το 6άρι και η δυάδα

Το 6άρι και η δυάδα

Σε Ισπανία, Ελβετία και Πορτογαλία η Κυριακάτικη στοιχηματική μας… βόλτα!