Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδας με 10.50 στο Καραϊσκάκης

Κύπελλο Ελλάδας με 10.50 στο Καραϊσκάκης
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 10:36

Έφτασε η ώρα των ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο 'Γ. Καραϊσκάκης' και να καλείται να ανατρέψει την ήττα με σκορ 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση. Οι 'ερυθρόλευκοι' μετά τη νίκη τους επί της Λαμίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, είναι πλέον στο +11 στην κορυφή της Super League και ο τίτλος εξαρτάται καθαρά πλέον από τον τρόπο που θα διαχειριστούν το προβάδισμα τους στη συνέχεια.

Ο Λεβαδειακός με τη σειρά του είναι πρωτοπόρος στο νότιο όμιλο της Super League 2. Αήττητος μετά από οκτώ αγωνιστικές, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες με συνολικά τέρματα 13-4. Από τις πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας και μεγάλο στόχο της σεζόν, την άνοδο. Φτάνει στη ρεβάνς του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό έχοντας προβάδισμα και θα παλέψει για το... θαύμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά όσον αφορά την προσήλωση της ομάδας του για το αποτέλεσμα. Άλλωστε η second unit του Ολυμπιακού διαθέτει μπόλικους παίκτες με ισχυρό κίνητρο και θα είναι υποψιασμένη μετά την... κατραπακιά στη Λιβαδειά.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα πάρει φανέλα βασικού και θέλει να ανεβάσει στροφές ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Παίκτης με εκρηκτικότητα, εξίσου ικανός στο χώρο ή απέναντι σε κλειστές άμυνες και με έφεση να βρίσκεται σε θέση βολής. Να σκοράρει ο Ροντρίγκες 2+ γκολ στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό, στο 10.50 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε επίσης