Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγγλικό «διπλό» και τουρκικά γκολ

Αγγλικό «διπλό» και τουρκικά γκολ
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 12:09

Οι «κόντρες» των φαβορί στην Boxing Day δεν είχαν αντίκτυπο, με τις Τσέλσι και Μπράιτον να κερδίζουν εύκολα. Αν κάτι έπρεπε να έχουμε πληρωθεί ήταν η Αδάνα Ντερμισπόρ.

Η Τουρκάλα ισοφαρίστηκε με ένα επικό αυτογκόλ του δεξιού της οπισθοφύλακα, ενώ στο τέλος είχε δύο μεγάλες στιγμές για να πετύχει και 2ο τέρμα. Ένα value που δεν… πέρασε περισσότερο λόγω ατυχίας.

Μικρότερο σε όγκο το σημερινό κουπόνι, αλλά παρόλα αυτά προκύπτουν επιλογές για παιχνίδι. Προτού προχωρήσουμε στις αναλύσεις να σημειώσουμε πως στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες

στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το «διπλό» της φορμαρισμένες Χάντερσφιλντ στην έδρα της Νότιγχαμ.

Παρότι η αλλαγή στον πάγκο της Νότιγχαμ τον Σεπτέμβριο είχε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, η ήττα από Mίντλεσμπρο στην boxing day συνοδεύτηκε από κακή απόδοση και μπορεί να θεωρηθεί ως το turning point στην μέχρι τώρα εξαιρετική της παρουσία.

Σε μία περίοδο όπου η φόρμα παίζει σπουδαίο ρόλο, αποτελεί ένα σημάδι πως μπορεί να αποτελεί ντεφορμάρισμα. Σε αντίθεση με την Χάντερσφιλντ η οποία έρχεται από 2 σερί νίκες και αήττητο τεσσάρων αναμετρήσεων (2-2-0).

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Χάντερσφιλντ δεν χαρακτηρίζονται μέτριες, αλλά το ίδιο ισχύει και γι’ αυτές της Νότιγχαμ (4-3-5). Εχοντας ως κύριο στοιχείο την φόρμα και σε συνδυασμό με την απόδοση που αγγίζει το 4.00, θεωρώ πως υπάρχει χώρος να ψάξουμε την κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικά Κυπέλλου Τουρκίας

Τα αρκετά τέρματα είναι συχνό φαινόμενο στις αναμετρήσεις του Τουρκικού Κυπέλλου, όπως άλλωστε είδαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Από τις σημερινές αναμετρήσεις αυτήν ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Αλταϊ είναι η πρώτη υποψήφια με βάση τις δικές μου σημειώσεις ώστε να παρακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο.

Η «Μπέσι» εντός συνηθίζει να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της, αρκετά τέρματα έχουν και τα εκτός της Αλτάι που έχει την 2η χειρότερη άμυνα στο Τουρκικό πρωτάθλημα και σχετικά καλή (για τα δεδομένα της) επίθεση.

Το απλό over στο 1.60, θα ανέβουμε ένα line υψηλότερα, με το over3,5 σε αποδόσεις κοντά στο 2.50.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365:

30/12 – 20:00 – Μπεσίκτας – Αλτάι: over3,5 (2.50) με 10 μονάδες

30/12 – 21:45 – Νότιγχαμ – Χάντερσφιλντ: 2 (3.80) (Π.Π) με 10 μονάδες

Και 5 μονάδες στη δυάδα τους.

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπρέντφορντ

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπρέντφορντ

Μπορεί η 19η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ να είναι “κουτσουρεμένη” εξαιτίας των πολλών αναβολών λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η η γιορτή του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να χαλάσει.