Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Από τα πόδια του Μασούρα το 14ο τρίποντο του Ολυμπιακού στη Super League!

Στοίχημα: Από τα πόδια του Μασούρα το 14ο τρίποντο του Ολυμπιακού στη Super League!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 10:43

Έστω και μετ' εμποδίων -όσων αφορά την επέλαση του κορονοϊού στις ομάδες-, η Super League επιστρέφει στην δράση στην αυγή του 2022. Με ενδιαφέρουσες μάχες σε όλα τα μέτωπα και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στη Ριζούπολη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ τις προηγούμενες εβδομάδες, με αποτέλεσμα το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πριν από ένα μήνα (ήττα 4-1) να είναι το πιο... πρόσφατο δείγμα γραφής τους στο χορτάρι! Έκτοτε είδαν όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια τους να αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.

Η 'Ελαφρά Ταξιαρχία' είχε ούτως ή άλλως ένα κακό σερί αποτελεσμάτων, με την τελευταία της ημερολογιακά νίκη να είναι στις 23 Οκτώβρη στο 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο υπόλοιπο της σεζόν ο Απόλλων δεν έχει παρά να παλέψει για την σωτηρία, εκκινώντας την προσπάθεια από την θέση του ουραγού της κατάταξης με μόλις 7 βαθμούς και ρεκόρ 1Ν-4Ι-7Η. Έχει πάντως τρία ματς λιγότερα, έτσι η διαφορά από τον 13ο Ατρόμητο και την 12η Λαμία στους -2 και -4 βαθμούς αντίστοιχα, μπορεί να καλυφθεί.

Ο Ολυμπιακός καλπάζει σαν καθαρόαιμο άτι προς τον τίτλο. Η νέα χρονιά τον βρίσκει ακόμη αήττητο στη Super League μετά από 15 αγωνιστικές. Οι μοναδικές του απώλειες μέχρι σήμερα είναι τα δύο 0-0 κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Με απολογισμό 41 βαθμούς, η ομάδα του Μαρτίνς έχει χτίσει ήδη μια διαφορά στο +11 από την δεύτερη ΑΕΚ!

Παρ' όλα αυτά οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι και θέλουν να μπουν με στυλ στο 2022. Άλλωστε στόχος τους πλέον είναι να φτάσουν μέχρι την διαδικασία των playoffs έχοντας εξασφαλίσει ένα προβάδισμα που θα τους επιτρέψει να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με άνεση.

Προφανώς και δεν χωρά κουβέντα για την διαφορά ποιότητας και δυναμικής των δύο ομάδων. Επιπλέον πρόβλημα για τον Απόλλωνα το γεγονός πως δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό. Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί για το επόμενο διάστημα των υπηρεσιών των Κούντε, Σισέ, Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου, που βρίσκονται με τις εθνικές τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Οι λύσεις στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς λιγοστεύουν από τη στιγμή που είναι εκτός και οι Σωκράτης, Λαλά, Ρόνι Λόπες, ωστόσο όσοι παραμένουν διαθέσιμοι διατηρούν ψηλά την ποιότητα για το επίπεδο της Super League.

Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με ασιατικό χάντικαπ -2 σε απόδοση 2.54 στη winmasters, είναι μια επιλογή απόλυτα μέσα στις δυνατότητες των Πειραιωτών. Την ίδια στιγμή, με τις απουσίες να έχουν χτυπήσει για τα καλά την πόρτα στην μεσοεπιθετική γραμμή, το βάρος πέφτει στους ώμους του Γιώργου Μασούρα.

Με πολύ υψηλό work rate στο χορτάρι, πίεση στη μπάλα, ικανότητα να κινείται στο χώρο, σωστό διάβασμα των φάσεων και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι μιας επαφής, είναι παίκτης που προσφέρει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία. Να δώσει μια τουλάχιστον ασίστ ο Μασούρας κόντρα στον Απόλλωνα, στο 2.90 της winmasters.

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης