Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Λεωφόρο με Μασούρα και 4.50

Στη Λεωφόρο με Μασούρα και 4.50
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 10:34

Την Κυριακή στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός σκόνταψε στη Ριζούπολη και το 0-0 με τον Απόλλωνα, πριν αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Ρέντη. Μπορεί οι 'ερυθρόλευκοι' να παραμένουν αήττητοι στην κορυφή και στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ, όμως ο Μαρτίνς δεν εφησυχάζει και ζητάει σοβαρότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει τις απουσίες σημαντικών παικτών που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Αγκιμπού και Ονιεκούρου), ωστόσο έχει κανονικά στη διάθεση του πλέον τους Λαλά, Σωκράτη και Ρόνι Λόπες.

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία έχει (απο)δείξει ότι σπανίως αυτό το ντέρμπι εξαρτάται από τα ρόστερ και την βαθμολογική διαφορά των ομάδων. Εντούτοις, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έλλειμμα χαρακτήρα στα ντέρμπι τη φετινή σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει τον ρυθμό και την ένταση της περσινής σεζόν.

Φαντάζει ως ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενδεχομένως και στο λάθος παραπάνω. Η συνδυαστική επιλογή Χ ημίχρονο και over 6,5 κάρτες στο ματς, σε απόδοση 3.40 στο MatchCombo της Stoiximan.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Μασούρα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει εξαιρετική παράδοση στα ντέρμπι, βάζοντας πέρσι 2 γκολ στη Λεωφόρο. Στο 4.50 η απόδοση στη Stoiximan να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σκοράρει ο Μασούρας.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε επίσης