Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Η ευκαιρία του Καμαρά οδηγός του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο!

Στοίχημα: Η ευκαιρία του Καμαρά οδηγός του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο!
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 10:46

Τη συνήθεια του να παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μήνα Φλεβάρη τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει και φέτος ο Ολυμπιακός. Οι 'ερυθρόλευκοι' κάνουν απόβαση στο Μπέργκαμο, για να αντιμετωπίσουν την εξαιρετικά ταλαντούχα Αταλάντα του Γκασπερίνι. Η ιταλική ομάδα είναι μια καλοδουλεμένη επιθετική μηχανή, έστω κι αν τη φετινή σεζόν δεν έχει την αποτελεσματικότητα που την διέκρινε μέχρι πέρσι.

Παλεύει για μια θέση στην 4άδα της Serie A, όμως τα τέσσερα πιο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα της δημιουργούν έξτρα πίεση. Η απόκτηση του Μπογκά από τη Σασουόλο ήταν μια σημαντική κίνηση, όμως στον αντίποδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ίλισιτς και Σαπάτα. Η Αταλάντα ξεχωρίζει κυρίως για τη δυναμική της από τη μέση και μπροστά, αφού στα μετόπισθεν ρισκάρει πολύ και διέπεται από αφέλεια.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στο 'Gewiss Stadium' ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στη ρεβάνς του 'Γ. Καραϊσκάκης'. Η νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, η διατήρηση του +9 στην κορυφή και το αήττητο που διατηρεί στη Super League, δίνουν ψυχολογία στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συν τοις άλλοις, οι Πειραιώτες τα έχουν βάλει με συλλόγους (πολύ) ανώτερου ευρωπαϊκού προφίλ τα τελευταία χρόνια και έχουν αντεπεξέλθει εξαιρετικά. Η Αταλάντα είναι σίγουρα είναι μεγάλο εμπόδιο, όχι όμως και αξεπέραστο. Ο έλεγχος του ρυθμού στον άξονα, η αποφασιστικότητα και η αποφυγή λαθών, είναι το κύριο ζητούμενο στο Μπέργκαμο.

Οι 'μπεργκαμάσκι' έχουν τα όπλα τους, οι 'ερυθρόλευκοι' τα δικά τους. Αρκετά έμπειρο το ρόστερ του Μαρτίνς, με παίκτες ικανούς να 'χτυπήσουν' στην κόντρα και να δημιουργήσουν προβλήματα στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων. Η επιλογή over 0,5 γκολ & over 3,5 κερδισμένα κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο ματς, σε απόδοση 3.44 στο Yourbet της winmasters.

Παίκτης - κλειδί για τους Πειραιώτες στην αναμέτρηση, ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος ψάχνει ένα μεγάλο ματς τη φετινή σεζόν και αυτό με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο φαντάζει ως μια ιδανική ευκαιρία. Ο Καμαρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων τον τελευταίο χρόνο και το παιχνίδι στο 'Gewiss Stadium' του προσφέρει τη δυνατότητα να ανεβάσει τις μετοχές του. Η ταχύτητα, η δύναμη και η ικανότητα του να κινείται σε άδεια μέτρα, μπορεί να τον φέρει σε θέση βολής στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Να σκοράρει ο Καμαρά σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, σε απόδοση 6.00 στη winmasters!

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Ημιτελικοί Final-4 με Matchcombo

Ημιτελικοί Final-4 με Matchcombo

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού; Ανάλυση και προγνωστικά για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου!

Αταλάντα-Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Αταλάντα-Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που εκπροσωπεί την Ελλάδα στα playoffs του Europa League και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα, για να βρεθεί στους '16' του θεσμού, σε ένα παιχνίδια που έρχεται με Stoiximan Master!